sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kaverin synttärit/tuparit

Helteet sen kun jatkuu, ja mä osaan jo pukeutuakin niitä varten. Harmi vaan, ettei siitäkään ole tässä konkurssissa enää mitään hyötyä. Omituisesti viime aikoina päälle on löytyneet nämä mummon vanhat vaatteet jotka pengoin hänen varastoistaan joskus ehkä 2005, tällä kertaa tää hame. Paita on uskollinen keikkapaita, arkipaita, bilepaita, joka-paikan-höylä-paita.
Meikkinä mulla oli kirkkaanoranssia huulipunaa (ei valitettavasti onnistunut näkymään kuvissa :() sekä ihan piirun verran valkoista voidemaista helmiäisluomiväriä. Tästä piti tulla mun tän kesän lookki, mutta tähän mennessä oon jänistänyt joka kerta. Mutta kreisi kylmän oranssin ja valkoisen yhdistelmä, now it's on! Pistin samaa huulipunaa myös poskipunaksi, sillä yleensä käytän iholla vaan kylmiä sävyjä, jotka näyttivät tämän huulipunan kanssa ennalta-arvattavasti aivan kauheilta.

perjantai 25. heinäkuuta 2014

Ei biitsillä

Eilenkin piti päätyä biitsille, mutta lopulta päädyttiin vaan istuskelemaan puistossa, sekä syömään jätskiä, mansikoita ja hampurilaiset. Asukuvat otettiin tietenkin liian myöhään. Tykkään kukkien ja pilkkujen yhdistelmästä. Ja kiasman seinään heijastuvasta ilta-auringosta.

torstai 24. heinäkuuta 2014

Biitsillä

Uskaltauduin viettämään kesän kuuminta päivää biitsille. Huomaa kyllä, että ei oo oikein tän kesän aikana ehtinyt totuttelemaan kuuman sään pukeutumiseen, ei nimittäin ollut mikään helleystävällisin asu. Päällä oli vintagejuttuja (paitsi kengät) jotka on löydetty mummon kätköistä vuosia sitten (paitsi vyö).

Oon itseasiassa karsinut nahkatakkini kolmeen, mutta tätä mustaa tulee silti aina useimmiten käytettyä. Tosin nyt laitoin sen vaan kuviin demonstroimaan hellepukeutumistaitojeni nolluutta.
Hehee ja lopulta olin rannalla seeprabikineineni. :----)

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Näyttely purkutalossa

Yhtenä kesäpäivänä oltiin katsomassa Virpin kaverin tekemiä purkutaloinstallaatioita Viikissä. Mulla oli päällä Viime syksynä Uffista löydetty vaaleansininen hame, jonka mustavalkoiset graafiset napit unohdin kuvata. :/ Yhdistin sen ikivanhaan keltaiseen neuleeseen. En ehkä tykkää itsekseen juurikaan vaaleansinisestä, mutta se sopii hyvin kaikennäköisiin ällöihin väriyhdistelmiin.

Tässä kuvassa huhuilen kavereille, koska en tajunnut normaalia keskustelua, mutta olin silti sen sisällöstä tarpeettoman kiinnostunut.

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Pari asua arkistojen kätköistä talvelta

Bloggailuinnostuksessa löysin pari asukuvaa talvelta. Ensin ruskea ihana ysärimekko, jonka löysin Fidasta. Parin käyttökerran jälkeen tosin pesin sen, ja se oli tämän mekon loppu. :( Onneksi tuli kuitenkin ostettua sen kanssa tuo vyö, jota muuten en ehkä olisi hankkinut. Sitä on tullut käytettyä monien juttujen kanssa viime aikoina. :)


Seuraavat kuvat on Dyke hard -bileistä. Näistä hapsumekoista on tullut nyt enemmänkin hameita mun vaatekaapissa. Tykkäsin tästä yhdistelmästä mun perus keikkapitsipaidan kanssa.

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Pride2014: Naisten bileet / Hanna

Lavatansseissa inspiroiduin siellä esiintyneestä kilpatanssiparista ja se näkyi mun naistenbileiden kampauksessa. En oo ikinä ennen tehnyt tällaista kokonaan taaksesliipattua nutturaa, jonka tekemiseen käytin Lushin hiuksiinjätettävää hoitovoidetta.


Päällä mulla oli tämä uusi toppi, jonka sain samalta kaverilta kuin nämä housut. Molemmat on nettikirpparilöytöjä. Housut on Lindexin ja merkeistä päätellen tosi vanhat, ehkä kasaria?? Rakastan tätä yhdistelmää!


Nämä kuvat otettiin yhden aikaan yöllä bileiden jälkeen, joten yksi kuriton otsakirhkura oli jo karannut kampauksesta… Tässä silti pari mun mielestä hauskaa kuvaa meikistä ja hiuksista.

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Uusi mekko serkun rippijuhlissa

Löysin tämän Tara Jarmonin mekon kahdella kympillä viimeksi, kun olin Kattilahallin kirppiksellä myymässä. Vaikka yritän olla nyt ostamatta yhtään mitään, niin tämä oli pakko viedä kotiin! Onneksi se istuikin tosi hyvin, joskin ei tässä kyllä paljon kakkua mahdu syömään. :D Rakastan tätä kuosia ja väriä ja mallissa parasta on se, että se on tavallaan yhtäaikaa tosi retro mutta sit myös moderni.

Apuaaaa <3<3<3<3<3<3 Paras mekko.

Oikeestaan tämän kertainen mekkoilu oli vaan testikerta sitä silmällä pitäen, että parin viikon päästä menen tämä päällä häihin. Onnistuu, mutta kampaus tulee kyllä olemaan eri kuin tämä lettikruunu, joka on toiselta puolelta aikamoinen pinnihirviö.

Pride 2014: Lavatanssit

Tänä vuonna Helsinki Priden juhlinta alkoi meidän osalta vasta keskiviikon lavatansseissa, sillä ihanaa Priscilla-ratikkaa ei enää järjestetty. :( Vaikka tää meidän kummankin elämää vakavasti ravistellut koettelemus laski tunnelmaa suuresti, saatiin kuitenkin jostain voimaa pukeutua mätsäävästi neiti Punaiseksi ja neiti Siniseksi lavatansseihin.

Hannalla oli päällä ikivanha H&M-mekko, joka Virpinkin kaapista löytyy. Ihana väri ja kuosi on pitänyt sen kaapissa vuodesta toiseen, vaikka se ehkä vähän lyhyt ja turhan feikki 50-lukulainen Hannan mielestä onkin.


Virpillä on päällään Lindexiltä erään iltapuvun alusmekoksi hankittu punainen mekko, joka on sittemmin saanut paljon käyttöä, koska näyttää kuumalta itsekseenkin ysäriolkaimineen.



Mut yhessä näytettiin parhaalta. Hähhähhää!!!

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Homojuhlat Tampereella

Näin viikko erittäin onnistuneen Helsinki Priden jälkeen kävin fiilistelemällä homoisia tunnelmia vielä kerran Tampereella kaverin juhlissa. Homokorvikset korvaan, paljettia päälle, glitteriä silmiin ja menoks!

Päällä on illan emännältä saamani toppi, joka on paras asia mitä mulla on hetkeen ollut päällä! Siitä toivottavasti tarkempia kuvia Priden tuoksinnasta pian. Kuvat on vähän mönttejä, mut tykkäsin hulluna asustani, jossa oli mun rakkaat paljettihousut, kuvissa näkymätön jättinuttura sekä juhlan aikana hiuksiin eksynyt drinkkikoriste.