tiistai 27. huhtikuuta 2010

Pukeutumisen iloa

Huh. Pitkästä aikaa vähän kuvaa päivän asusta. Kuvaaminen on viime aikoina jäänyt, koska menin unohtamaan kamerani paikkaan X, josta en ole vieläkään sitä saanut haettua (viime viikonloppuna tosin yritin, mutta feilasin sitten kuitenkin...). Ei sillä, että kuvattavaakan olisi ollut. Ennakkotehtävät ovat pitäneet minut tiukasti otteessaan ja olen turvautunut tasan peruksimpiin perusvaatteisiin joka päivä ihan masennukseen asti. Sinisiä farkkuja ja vaimareita sinisten farkkujen ja vaimareiden perään. Tuolla koululla on nimittäin niin likaista, että kun siellä möyrii maalaamassa, ei parane olla mitään helposti tahraantuvaa tai vaikeasti pestävää tai mitään mihin ne tahrat eivät sitten sopisi päällä. Lisäksi olen yrittänyt keskittyä työskentelyyn, joten kaikki mikä edes huokaisee epämukavuutta on ollut poissa kyseestä.

Nyt saankin sitten pitkästä aikaa nauttia pukeutumisesta, ja voi luoja kuinka olenkaan tätä odottanut. Haluan käyttää pelkkiä korkkareita ja valkeita silkkimekkoja seuraavan kuukauden <3

Lisä hauskuuden asiaan tuo se, että kaikki peruskuteeni viimeistä vaimaria myöten odottavat nyt pyykkäystä, joten vaatekaapistani on käytettävänä enää ne yksilöt, joita käytänkin vähän harvemmin. Nyt onkin sitten pakko yrittää rohkaistua ja kokeilla käyttää kaikkia niitä vaatteita joita en syystä tai toisesta onnistu normaalisti vetämään päälleni. :Ppaita: viktor&rolf for h&m
housut: Hannan äidin vanhat, en tiedä mistä
kengät: kirppis
vyö: kirppis
hattu kirppis

villatakki: kirppis (alkuperä benetton)
huivi: en muistatakki: h&m

Tämä päivä oli jo varsin mainio projektin-aloitus. Tuota paitaa en ole nimittäin tainnut käyttää muutamaan vuoteen. Rakastuin siihen heti sen bongatessani ja käytinkin sitä aika ahkerasti heti hankinnan jälkeen. Valitettavasti kuitenkin vaikka suunnittelija on hich-class on toteutus melkoisen huono. Materiaali on hiostavaa, kainalot hiertävät ja vetoketju tekee kauheita mutkia. Ja näistä henkkamaukan designer-kuteista joutuu kuitenkin pulittamaan enemmän, kuin puljun muista. Todella turhauttavaa päätyä maksamaan pelkästä nimestä, mieluummin sitä laatua ostaisin. No paita präjäsi ihan hyvin tavallisessa koulu-käytössä, joten ehkä onnistuisin aktivoimaan itseni käyttämään tuota useamminkin.Kenkiäkin olin kartellut, sillä ne ovat minulle hieman liian pienet. Mutta nuo ovatkin tuhat kertaa mukavammat kuin mitä muistin ja varmaan sata kertaa mukavammat kuin useat oikeankokoiset kenkäni.

Aion aloittaa myös jonkinlaisen tukkaprojektin. Tukka on tällä hetkellä mitä epäinspiroivin: juurikasvua on n. 4 senttiä ja vanha leikkaukseni on täysin kadonnut. Aikaa kampaajalle en kuitenkaan saa vielä hetkeen varattua, joten tällä nyt on mentävä. Nyt kun tukka näyttääkin joka tapauksessa kauhealta, onkin hyvä hetki testata kaikenlaista uutta. Aion esim. aktivoitua tukkakoristeiden ja hattujen käytössä ja olisi kivaa myös tetsat mimmoisia kampauksia tällaisella lyhyemmällä tukalla saa aikaan. Tänään aloitin hurjalla vedolla ja VAIHDOIN JAKAUKSEN PUOLTA!!!111 Järkyttykää kaikki villiydestäni. No pistin minä lisäksi hatun.

Digailen aika paljon asun harmaan, mustan ja ruskean yhdistelmästä. Ja punainen huulipuna tuo ensembleen kivasti raikkautta ja pirteyttä. Minusta tuntuu, että punainen kynsilakka olisi todella viimeistellyt asun, mutta en aamulla sitä kerennyt enää vaihtaa, mentiin siis vanhoilla mustilla. Piristi se niidenkin tuijottelu vähäsen. Tykkäilin myös miten asun ilme muuttui niin paljon villatakilla ja huivilla; yhtäkkiä siihen tuli kaikennäköistä laskueutuvuutta ja veistoksellisuutta. Ainakin vähän.Aamulla pukeutuminen oli taivaallista ja koko päivän aina kun näin heijastukseni jostain tulin hyvälle tuulelle. Ah, ihanuutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti