perjantai 6. tammikuuta 2012

Vaatekaapin esittelyTässä vielä vähän tilastotietoa vaatekaapistani:
HOUSUT: 9
HAALARIT: 2
NEULEET: 11
PAIDAT: 28
LIIVIT JA JAKUT: 5
MEKOT: 33
HAMEET: 22
KENGÄT: 28
NAHKATAKIT: 4
KESÄTAKIT: 1
TALVITAKIT: 6

YHTEENSÄ: 149

Ihan hyvin siis, voisi sanoa. Tällä hetkellä sataan vaatteeseen pääseminen ei edes tunnu täysin utopistiselta kuvitelmalta. Tiedän sitä paitsi, että kaapissani on vieläkin käyttämättömiä ja turhia vaatteita, joiden puuttumista en edes huomaisi, ja osaan myös nimetä niistä muutaman. Nämä ovat kuitenkin taas tällaisia vaikeita hienouden, vaatekokojen ja käytettävyyden välillä tapahtuvia tasapainoiluja. Ehkä joskus pistän näitä kysymysmerkkejä tänne, kun Virpi ei kuitenkaan pääse nyt pitkään aikaan vaatekaappiani setvimään.

Tiedän myös, mitä haluaisin vaatekaapissani vielä olevan. Nämä ovat niin pitkään mielessäni pyörineitä juttuja, että kai niissä on jopa joku järkikin:

-Sinapinkeltainen hame
En voi väittää, että tarvitsisin sellaista kuolemani uhalla, mutta keksisin sen ympärille ainakin miljoona asukokonaisuutta. Sen lisäksi suurin osa omistamistani yläosista räjähtäisi sen kanssa.
-Pitkä välikausitakki
Käytän liian kylmiä nahkatakkeja aivan liian pitkälle syksyyn, ja sitten vaihdan liian kuumaan villakangastakkiin. Molemmat ovat tietysti lyhyitä, joiden helman alta mekkoni ja hameeni tursuavat epäesteettisesti. Siispä tämän oikeasti tarvitsen ja jos sopivan löydän, lupaan luopua muutamasta takistani. Tämän takin olisin hankkinut jo aikapäiviä sitten, ellei sen mitoitus sekä hinta olisi molemmat kovin epäsopivia minulle.
-Muutama tummempi, värikkäämpi pusero
Kaikki puseroni ovat joko kesäisen vaaleita tai pilkullisia. Kun siis saapuu syksy, verhoudun taas trikooseen... Mahdollisia värejä olisivat viininpunainen, violetti, poltettu oranssi ja eräs tietty pinkkiä lähellä oleva sävy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti