lauantai 26. lokakuuta 2013

Hetki ennen kaverin synttäreitä

Oltiin menossa kaverin synttäreille, ja törmättiin yhteen toiseen vieraaseen matkalla. Hän sai sitten pidellä meidän kukkia ja kamoja ja tehdä O_o ilmeitä meidän ottaessa kuvia toisistamme. :D Normiharrastukset. Pointtina oli ennen kaikkea ottaa kuvia meidän uusista jutuista.


Tämä on toinen niistä viime keväänä Imatran kirppikseltä ostamistani pitkistä välikausitakeista tämän ohella. Tää trenssi on näistä lämpimämpi, tän alle kun laittaa neuleen niin mun tavoite on pärjätä tällä marraskuulle, niin että en olisi talvitakissani ihan kuutta kuukautta putkeen vaikka se ihana onkin.Selänkin ykstyiskohdat on ihania, ja tää on ilmeisesti ihan käyttämätön kasaritakki!


Takki on itseasiassa aika monta kokoa liian iso, mutta vyön kanssa toimii hyvin ja itseasiassa tykkään tästä tällein auki roikkumassakin - kivat bädärivibat.


Virpillä taas uutta asussa on... korvikset!!! (nyt vaihtuu Virpin narratiiviin) Halusin epätoivoisesti pukeutua jotenkin värikkäästi, ja välttää kokomustaa, joten luonnollisesti päädyin viime hetkellä vaihtamaan värikkään printtipaitiksen mustaan... Sentään korviin, kenkiin ja kaulalle löytyi kosketus väriä!Teen tän ihme jalan-nosto-koukistus-asennon aina! Mistä se oikeen tulee???


Ja nää korvikset... Puhdasta rakkautta <3 Löysin nää Helsinkiläisestä design-vaatteita second-handina myyvästä liikkeestä Amadosta. Se on ihan kiva puoti, vaikkakin tyyris. Mutta suht. halpaakin löyty, nää korut tais olla 11 egee pari. Ostin myös toiset samantyyliset, mutta vähän pienemmät ja vaaleansiniset.


Miten voi olla jotain näin täydellisen överiä ja ihanaa!

ps. oli ihanat juhlat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti