maanantai 30. joulukuuta 2013

Vihreä silmämeikki ja uudenlainen lettikampaus

Tapaninpäivänä oli monenmoista syytä juhlaan ja etkoilimme meikkaillen kaverimme luona. Tässä Hannan pimeissä olosuhteissa otetut kuvat.


Asuna oli tämä mekko, joka on noissa vanhoissa kuvissa enemmän edukseen. Väriltään se on jotain näiden väliltä.

Tukan kopioin häikäilemättä yhdeltä tytöltä, jolla näin tämän kampauksen koulussa. Kampaus aloitetaan pääalaspäin tekemällä ranskanlettiä niskasta eteenpäin. Letti tehdään ihan normaalisti otsalle asti, letitetään loppuun ja sitten käännetään sivuun ja kiinnitetään pinneillä. Kampauksen muoto tulisi vielä paremmin esille, jos letin letittäisi oikein tiukaksi ja pienistä osioista, mutta mun näppäryys ei ihan vielä riittänyt tähän, ja siksi se oli siltä puolelta, jolle lettiä ei käännetty, joistain kulmista vähän hassun näköinen.
Ihana vihreä glitter-eyelinerini loppui aikoja sitten, mutta tämän mekon, punaisen tukan ja pinkin huulipunan kaveriksi oli taas aivan hirveä vihreän himo... Epäonnisen kosmetiikkashoppailun johdosta päädyin sekoittamaan niiden uusien Maybellinen voidemaisten luomivärieni turkoosia ja kultaista keskenään ja lopputuloksesta tuli upean monivivahteinen merenneitomaisen vihreä. Ensin testasin voiko näitä luomivärejä käyttää huulipunana (voi!) ja nyt tämän jälkeen sekoittelumahdollisuudet toivat vielä lisää vaihtoehtoja. Nämä ovat yksinkertaiseti aivan helvetin hyviä luomivärejä!

Niiden lisäksi luomilla sähkönsinistä glitter-eyelineria sekä perus musta rajaus, alaluomella on vihreää ja keltaista kajaalia toisiinsa sotkettuna.

1 kommentti:

  1. Voin kertoo et tää kampaus ei toimi yhtään ohuilla sileillä liruhiuksilla. Ei yhtään :D

    VastaaPoista