keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

20's synttärit!

Päätimme tänä vuonna juhlistaa synttäreitämme oikein kunnolla, kun oli tiedossa niinkin merkittävä ikä kuin neljäsosavuosisata meille kummallekin! Saimme porukkaamme vielä kaksi muutakin joulukuun ja tammikuun aikana syntynyttä ystäväämme, ja aloimme suunnitella juhlia pari kuukautta sitten. Haluttiin juhlia hienosti ja överisti, mutta ei kuitenkaan isolla budjetilla. Etsittiin siis Helsingistä tilaa, jonka voisi varata ja halvimmaksi ja meille sopivimmaksi valikoitui Lady Moon keskustassa. Tilaisuutemme kesti klo 18-21 ja sen aikana vieraiden piti juoda 1000 eurolla, jotta saisimme paikan ilmaiseksi.

Halusimme myös pukuilottelua juhliimme, ja teemaksi valikoitui 20-luku, joka näkyi myös musiikkivalinnoissa. Jotta päivästä saataisiin ihania muistoja ja jotta juhlat sisältäisivät myös rauhallista epäbileilevää hengailua ystävien kanssa, menimme aiemmin päivällä piknikille talvipuutarhaan. Siellä nautimme eväistä ja miljööstä ja otimme toisistamme kuvia.

Mulla (Hannalla) on päällä toinen näistä joskus 2007 ostamistani hapsumekoista. On kyllä olleet ihan parhaat mekot, vaikka joustinnauha yläreunasta onkin hapertunut ja mekko putoilee nykyisin koko ajan hakaneuloista huolimatta. Mutta sehän ei tavallaan ole huono asia. ;) Valkoinen versio oli päällä samana iltana yhdellä synttäritytöistä. Sen lisäksi mulla on lainassa Virpin upea paljettiviitta ja käsissä äidin omiin penkkareihinsa hankkimat pitsikäsineet.
Helmet ovat perintöä sukulaiselta sekä Kiinan tuliaisia. Meikki on tehty taas niillä Maybellinen uusilla voidemaisilla luomiväreillä, jotka ansaitsisivat oman postauksensa pian... Huulet peitin peitevoiteella ja maalasin päälle vähän supumman 20-lukusuun. Kiharsin tukkani piipparilla ja kiinnitin sen pinneillä näyttämään polkalta. Lisäksi kiinnitin tukkaan pinneillä pari vanhaa sulkakorvista.Ja nyt äänessä Virpi! Mulla on päälläni ihana ja monipuolinen pikkumustani 20-luvun tyyliin lanteille vyötettynä. Hanna kärsivällisesti kähersi hiukseni söpöille ja villeille kiehkuroille ja kiedoin vielä Fidasta löydetyn huivin boheemisti niiden ympärille. Korvakorut olivat lahja ystävältä ja puuhkan sain lainaan kaverilta!
Korvakorujen kulta-musta kombo inspiroi myös silmämeikin sävyt, ja tukea autenttiseen 20-lukulaisuuteen hain tästä tutorialista. Tummanpunaiset huulet eivät oikeen jaksaneet illan ilottelussa mukana, ja loppuillasta kuljin baarissa kasvot poskipäistä alaspäin huulipunaan sotkeutuneina. No, pieni hinta pussailusta!Baarin hämystä ei ole kuvia, mutta bileet olivat kertakaikkiaan täydelliset! Ne sisälsivät niin nais- kuin kasvikauneutta, överiyttä, pukuja, ruokaa, ja no - viinaakin. Järjestely oli välillä vähän stressaavaa, kun ihmiset ei oikein ymmärtäneet, että taakuullisen paikan ollessa kyseessä kutsuun olisi hyvä vastata. Kaikki meni kuitenkin enemmän kuin nappiin ja vietimme tosi monella tavalla ihanaa aikaa ystäviemme kanssa. <3 Ainoa huono puoli juhlassa oli, että kukaan meistä ei todellakaan ehtinyt jutella kaikkien muiden kavereiden kanssa. Ja tietenkin materiaaliset vahingot: esimerkiksi kadonnut höyhenpuuhka ja loppuun leyhytelty sulkaviuhka, jonka sielu luultavasti yhäkin vaeltaa Lady Moonissa hivellen ties keiden pyllyjä.

1 kommentti:

  1. Nyt joutuin takaisin lady mooniin pyllyhiveltäväksi.

    VastaaPoista