maanantai 7. heinäkuuta 2014

Uusi mekko serkun rippijuhlissa

Löysin tämän Tara Jarmonin mekon kahdella kympillä viimeksi, kun olin Kattilahallin kirppiksellä myymässä. Vaikka yritän olla nyt ostamatta yhtään mitään, niin tämä oli pakko viedä kotiin! Onneksi se istuikin tosi hyvin, joskin ei tässä kyllä paljon kakkua mahdu syömään. :D Rakastan tätä kuosia ja väriä ja mallissa parasta on se, että se on tavallaan yhtäaikaa tosi retro mutta sit myös moderni.

Apuaaaa <3<3<3<3<3<3 Paras mekko.

Oikeestaan tämän kertainen mekkoilu oli vaan testikerta sitä silmällä pitäen, että parin viikon päästä menen tämä päällä häihin. Onnistuu, mutta kampaus tulee kyllä olemaan eri kuin tämä lettikruunu, joka on toiselta puolelta aikamoinen pinnihirviö.

2 kommenttia:

  1. Jee, näin paljon uusia päivityksiä! :) Onpa kiva mekko ja sopii sulle tosi hyvin! Ihmettelin vaan, ku jotenkin noi kuvat saa sut näyttämään... öö... lyhyemmältä ku oot. Voiks se olla ton vaakaraidan syy vai mitä häh? Ai niin ja saat joskus hei näyttää, miten teit sen sun bodypainting-meikin - yritin samankaltaista toissaviikonloppuna ja se vähän feilas. Lähdin silti ulos. :D

    T: Tiina

    VastaaPoista
  2. Joo, innostuin tästä blogista nyt jotenkin. :) En tiiä, mun äiti kuvas nää kuvat, että on voinu myös ottaa ne vähän yläviistosta. Voin näyttää, joskaan en tiiä muistanko enää tarkalleen miten sen tein.

    -Hanna

    VastaaPoista