torstai 7. elokuuta 2014

70's Lippakioskilla

Eilen lähdettiin Virpin kanssa jäätelönhakumatkalle Puukäpylän läpi. Pistin tämän 70-lukua henkivän asun, jonka yläosana toimi tämä hassu viime kesänä Jyväskylästä kirpparilta ostettu toppi. Sen järkevyyttä voi kyllä kyseenalaistaa, mutta tää asu toimii kyllä perusteluna, vaikka se onkin ainoa tapa miten sitä oon suunnitellut käyttäväni. :P

Tämän kirkkaanpunaisen nahkapalahameen ostin joskus lukion alkupuolella UFFista, elikkäs ehkä joskus 2005? Hullua! Tämä oli eka ostamani vaate, joka edusti mulle sitä tyyliä, mihin nykyäänkin pukeudun. Viime vuosina tätä ei ole tullut kauheesti käytettyä, koska oon ajatellut että se on jotenkin liian tyttömäinen ja epäimarteleva. Ei se kyllä kuvissa näytä mitenkään liian epäimartelevalta.
Viime aikoina oon jotenkin ollut ihan 70-luvun pauloissa, mikä itseasiassa selittää senkin, että on tullut niitä mummon vanhoja vaatteita käytettyä. Jotenkin 40-50 -luvut tuntuu nyt teennäisiltä ja lopulta näyttää usein jotenkin feikkivintagelta, vaikka olisi oikeitakin vaatteita päällä. Se tyyli tuntuu vaativan autenttisen meikin, hiukset ja asustuksenkin toimiakseen, mikä ei ole ainakaan mulle mitään joka päivä toteutettavissa olevaa kauraa. Joku sellainen androgyyniys ja rentous on nyt selkeästi nosteessa. Ehkä siis tätä hamettakin tulee käytettyä nyt useammin.
Lasit on äidin teinivuosilta. Näitä ei oikeastaan viitsi käyttää, koska nää on vaan värillistä muovia eikä näissä ole mitään uv-suojaa. Jos vaan olisi mahdollista vaihtaa näihin oikeat linssit, niin sen tekisin, mutta nää on myös kokonaisuudessaan muovista valetut. Toimivat kuitenkin hienona asusteena ja rekvisiittana niin naamiaisissa kuin vähän varjoisemmissa lokaatioissakin.
Oon 70-luvun keskijakauksinen mies.
Lopuksi yhteiskuva bädäreistä.

3 kommenttia:

 1. Jee, Hanna, oot todistetusti käyttänyt Jkl-reissun satoa! :D

  T: Tiina

  VastaaPoista
 2. Myönnettäköön, et oli eka kerta. ;)

  -h

  VastaaPoista
 3. Uskon. ;) Mut pääasia, että toppi tuottaa sulle hyvää mieltä vähästä käytettävyydestään huolimatta!

  T: Tiina

  VastaaPoista