sunnuntai 7. syyskuuta 2014

10-vuotispäivä

Syksyn sää on lämmennyt sen verran, että tuntuu oikealta palata kesäisiin muistoihin vielä kerran! Juttuhan on niin, että me, Hanna, Virpi sekä kolmas ystävättäremme tapasimme Kuvataidelukion käytävillä ensimmäistä kertaa syksyllä 2004, elikkäs tasan 10 vuotta sitten. Koska vuosipäivät on yleensä höhlästi vain romanttiseen käyttöön varattuja, päätettiin juhlistaa tätä ihmissuhteemme merkkipaalua näyttävin juhlamenoin.

Viikonloppu aloitettiin ravintola Cafe Bar 9:ssä, jonka jälkeen jatkoimme syömään jäätelöä ja juomaan skumppaa espalle. Siitä suuntasimme Virpille yökyläilemään, jossa kokeilimme kaikki hassua mahdollisesti-hutiostos-huulipunaa:


Mutta ken tietää, mitä käy huulipunalle. Ainakaan Priscilla-ratikalla sitä ei enää voi perustella (ikuisuus-nyyh).

Oltiin kauan pohdittu, että missä vietettäisiin juhlaviikonlopun pääpäivä, mutta kun meille tarjoutui yllättäen mahdollisuus lähteä oopperajuhlille Savonlinnaan, tartuimme siihen. Saavuttuamme Savonlinnaan lauantaina, testailimme paikallisia herkkuja torilla, ja illalla laittauduimme oopperaa varten.
Hannalla oli päällä uusi UFFista löydetty mekko, joka miellyttää sävyltään ihan hulluna. Muutoin päällä on ikivanhoja juttuja, ylppärikenkiä ja teini-iän korvikset ja laukku. Vyö on uudempi Fidasta, joka ostettiin yhtä mekkoa varten, joka päätti kutistua puoleen ensimmäisessä pesussa. Onneksi tätä ei silti laitettu heti kiertoon, sillä mikään muu vyö ei sopinut tämän halpismerkkimekon oikeastaan aika epäistuvan yläosan kanssa.


Virpi oli kääriytynyt suuresti rakatamaansa Jenkilässä hankittuun trikoo-mekkoon, joka on päässyt - niinkuin jo sitä hankkiessa pelättiin - lösähtämään ahkerassa käytössä. Siitä syystä lisättiinkin vyö komboon ja mukavasti toimi. Tää mekko kyllä särkee sydämen, sillä se on vaan mitä imartelevin ja ihanin ja printti on niin hieno ja värit niin pukevat ja päheet, mutta suht. kalliista hinnastaan huolimatta se on silti vaan trikoota, eli ei taida kestää tätä käyttöä enää kovin pitkään :'(


Kolmannella ystävättärellä on päällään Aasian tuomisia, ja sielläpä hän tälläkin hetkellä viilettää. Juhlimme siis tavallaan myös viimeistä yhteistä viikonloppua hetkeen.Kullervo oli aika raaka ja verinen ooppera, ja järkytyksestä huolimatta Hannasta ikuistettiin tämä kuva heti esityksen jälkeen.

Loppuillasta tutustuttiin kaupungin yöelämään, ja seuraavana päivänä ajeltiin takaisin Helsinkiin. Jäätelötauon aikana Virpi näytti 80-luvun supermallilta.

Oli kyllä mahtava viikonloppu! Seuraavia pyöreitä vuosipäiviä odotellessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti