torstai 5. elokuuta 2010

Nahkaa ja jumitusta

Piipahdettiin maanantaina myös UFFissa, ja ostin kolme hametta. Niistä yksi on tämä konjakinvärinen nahkahame. Jumitan tässä asussa nyt kolmatta päivää. Joskus teininä olisi ollut katastrofi olla samoissa vaatteissa yhtä päivää pidempään, mutta alan tottua ajatukseen, että jos on keksinyt hyvän asukokonaisuuden niin miksikäs ei. Turha sitten väkisin pakertaa joku paska asu, jos ei edes sinä päivänä kiinnosta.



Olen nyt jumittanut myös tässä tukka auki keskijakauksella -kampauksessa. Tykkään ihan hirveästi tästä nörttivibasta (jota entisestään lisää tukan likaisuus:D).



Läpinäkyvät sukkahousut alkavat upota minuun pikkuhiljaa myös tyylillisesti mukavuuden ohella. Jotenkin tulee keveämpi asu kun ei ole ne ainaiset mustat.



Kaikki päältä löytyvä on siis kirppiksiltä, kengät Clarksin ja laukku tuo Indiskan jokapäiväinen koululaukkuni, joka täyttyy tällähetkellä taas syksyisen onnellisesti nuoteista. Kuinka rakastankaan tätä koululle viipottamista nahkatakki päällä, viulu toisessa ja nuottilaukku toisessa kainalossa. <3



Tässä vähän esimakua näistä kahdesta muusta ostoksesta. Olen kesällä kaivannut keveämpää hametta, joten nämä molemmat tulivat tarpeeseen vaikka hameita ihan hitosti omistankin. Tuo raidallinen on sellainen vähän rennompi kokonsa takia matalammalle asettuva oikein kuumien päivien vaimareihin yhdistettävä tapaus. Tuo punainen taas on ihan räjähdys päälläni. Istuu vyötärölle täydellisesti ja on silti viileää ja ohutta materiaalia.

1 kommentti:

  1. Tykkään ihan tosi paljon näiden eriväristen nahjoken yhdistelmästä! Noi sävyt menee ihanasti yhteen.

    Ja noi nörtti -vibat on kyllä ihan mahtavat :D Jotenkin mulle tulee mieleen semmonen 70-luvun nörttityttö, jota kiusataan kun sillä on niin pieney lasit :D

    VastaaPoista