sunnuntai 23. tammikuuta 2011

blaaaa

Ei kyllä oo paljoa pointtia julkasta tällasta tärähtänyttä settiä, mutta oon yrittänyt kaikkeni niin monena päivänä että nyt oon niin vihanen että julkaisen silti. :) joko mun kamera on tyhmä, tai sitten minä, ehkä mun koti, tai sitten maailma!! ELÄMÄ!!

No, olin tänään kirppiksellä myymässä ja halusin pukeutua värikkäästi, jotta herättäisin huomiota. Sanokaa nyt onko mun kamera normaali, kun suljinaika on monta sekuntia, ja musta täällä kämpässä on ihan normivaloisaa, ja silti niistä väreistä ei saa selvää. Koska kai nyt järkkärillä pitäis jonkinnäkönen kuva sisätiloista saada. :/9 kommenttia:

 1. toi keskimmäinen kuva on kyllä veikeä. järkkäri taltioi haamutkin? :D

  VastaaPoista
 2. Mäki olin sanomassa, et keskimmäinen kuvahan on hieno! Tulee sellainen ihana vaikutelma, että oot astellu kuvaan takana olevan seinän läpi.

  VastaaPoista
 3. Taiteellisia kuvia ;)
  Mutta joko kämppäsi on hyvinkin hämärä tai sitten sulla on järkkärissä aukko kaamean pienellä..
  ja salamaa siinä ei liene?

  VastaaPoista
 4. siis aukko sekä valotusaika on molemmatihan äärimmillään, eikä täällä nyt niin hämärää oo. Epäilen, että toi kamera on vaan paska. :(

  Mut kiitti kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 5. Toi keskimmäinenhän on tosi artsu! Jotain hyötyä siis pökälekamerastakin :D

  t. Vera

  VastaaPoista
 6. Entäpä herkkyys? jos sulla on ISO arvo kaamean pieni? ISO 100 arvolla ei kärsi ottaa kovin kummoisia kuvia sisätiloissa ilman salamaa.. vähintään ISO 400 pitäs olla..

  VastaaPoista
 7. Symppaan kyl ärtymistä. Värien epäkirkkaus häiritsee mua ehkä eniten omissa kuvissa. Mut ulkopuolisena katottuna, ei nää mitenkään ikävää katteltavaa oo. Mutta sun järkkäri on kyl kummallinen. Koska mun pokkarillakin saa paremmin valaistuja kuvia...

  Ja ihana asu! Fanitan tota sun punasta nahkatakkia niin paljon.

  VastaaPoista
 8. hei tosta ISO-jutusta en oo muistanu huolehtia. tarkastampa sen ja kiitti vinkistä! :)

  VastaaPoista