perjantai 7. tammikuuta 2011

Siivosin ihan teitä varten!

Pääsin vihdoin noin kuukausi sitten muuttamaan tähän huoneeseeni, joka on sellasessa aika kivassa ja muutoin tilavassa Hoasin kaverikämpässä. Oon tietysti vähän harmissani siitä, että sellasta vanhan talon karmaa täällä ei tietenkään ole, mutta oon saanut tän ihan kivan näköiseksi silti. Seuraava kämppäni on kyllä saletisti jostain vähän vanhemmasta kerrostalosta!

Sisustusfilosofiani oli, että hankitaan mahdollisimman vähän uutta ja sekoitellaan kaikki vanha ja epäyhteensopiva keskenään niin hyvä tulee. :) uutena joudun hankkimaan verhot, tuon punaisen ergonomiatuolin, kattovalaisimen, radion ja tyynynpäälliset. Kaikki muu on erinäisistä vanhempieni säilömispaikoista saatuja.


Ja tosiaan, niinkuin ihan blogimme ensimmäisessä postauksessa jo pohdimme, että ei ole kiva jos on niin paljon vaatteita (tai muutakaan materiaa) että tarvitsee muuttaessaan rekka-auton. En nyt ihan tiedä, mitä mun pitäis ajatella, koska yhteensä me täytettiin ja tyhjennettiin meidän perheen auto muutossa varmaan kymmenisen kertaa. Mutta kuten huoneenkin ulkonäöstä toivottavasti käy ilmi, ei sitä tavaraa jotenkin edes ole niin paljon!
Noi kolme isoa kaappia on täynnä vaatteita ja kenkiä, sen lisäksi mulla on yhteisissä tiloissa yksi vähän pienempi kaappi täynnä juhlavia vaatteita ja säilössä olevia kevättakkeja ja yksi isompi missä on kaikkea huushollitavaraa. Sen lisäksi mulla on tietysti kylpyhuoneessa sälää, ja keittiössä, mutta kummassakin tosi vähän.

Että tavaraa on joo. En vaan enää oikeasti keksi mistä luopua!

3 kommenttia:

 1. Te kyllä muutitte oudosti, koska jos mun kaikki tavarat saatiin meille 2 autollisessa nii... Tosin toinen meidön autoista oli pakettiauto ja toinen auto muuten vaan aika tilava.

  Ja musta sulla on kyl ihan hyvin tavaraa. Ymmärrän kyl himon vähentää edelleen, mutta ihan vaan muistutuksena, sulla ei mee mitenkään erityisen huonosti ton tavaramäärän kanssa :)

  VastaaPoista
 2. No ei sulla mun mielestä niin paljon tavaraa ole.. Tai jotain kertoo sekin että oot saanut tavarat purettua muuttolaatikoista ja paikoilleen kuukaudessa. Kaikki eivät siinä onnistu ;) Ja kodikastahan teillä on!

  -Vera

  VastaaPoista
 3. Periaatteessa massoittain mulla on enää vaatteita. Mut nyt ollaan jo siinä pisteessä, että ei sieltä enää tuu löytymään ikea-kassillista poisheitettävää. Ärsyttää vaan kun tavarasta on niin paljon vaivaa vaikka kyllä mä tykkään melkein kaikesta mitä mulla on ja loppja tartten.

  VastaaPoista