sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Terveiset Jyväskylästä!

Lähdettiin Virpin kanssa tapaamaan kavereita Jyväskylään ja samalla Virpi otti kuvat muun uudesta takista, jonka teetätin. Kyllästyin vaan niin lopullisesti siihen, että kaikki helmat tuli aina väärällä tavalla vääränlaisten takkien alta. Tämän kanssa ei tarvitse miettiä mitään, koska se on niin pitkä.

Kankaan ihanan ompelijani osti minulle Firenzestä ilman, että olin nähnyt sitä, mutta hämmästyttävän hyvä valinta! Se on melkein ihan täsmälleen sellainen kuin kuvitelmissani.
4 kommenttia:

 1. hihi, telepaatikko kuittaa, mutta oikeasti pohdin eilen yhtäkkiä, että mitenköhän sun takki voi ja heti siitä pamahti kuvia tänne :)
  hieno! ihana. napit on tosi kivat ja kangas vaikuttaa totta tosiaan kelpo valinnalta. luulisin, että tollasessa takissa ei voi talven kylmyyttä ja kipuakaan aivan estotta inhota. (mä oon niin saanut tarpeekseni, en kestä, yhyhyhhyy, tää on niin tyhmä juttu jo tää ikuinen jäätymä)

  VastaaPoista
 2. Napeista muuten pitikin kirjoittamani, valitsin ne ihan villikorttina kun kaupungista ei löytynyt yhtään mustaa nappia, ja vähän epäilin että käykö tollaset irtokarkit tohon takkiin. Mutta ne olikin ihan superparas takin kruunain. :D

  Joo, ja olen kyllä rakastanut tätä takkia. Hihat on ehkä vähän muhkummat ku ajattelin, mutta toisaalta nyt sinne saa vaikka minkä jakun alle. Toisaalta sitten taas kaulus on paljon monipuolisemmin käytettävissä kun alkuperäisissä suunnitelmissa. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana takki. Ketä ompelijaa käytät? Ja kuinka kalliiksi tuo tuli (siis jotain osviittaa jos et tarkkaa summaa halua kertoa). Itselläni on hyvin tarkka visio minkälaisen talvitakin haluaisin mutta kaupoista ei ole tullut sellaista vastaan :(

  VastaaPoista
 4. Kaverini ompeli sen, joten takille hintaa tuli yhteensä 530 euroa. Itse työn osuus oli 150 euroa, päälliskankaan 260 ja loppu tuli sitten vuorista, napeista ja muusta tilpehööristä mitä tuolla sisällä on.

  Eli talvitakin ompelussa kangas kyllä vie aika suuren osan budjetista, joten sillä voi vaikuttaa hintaan aika paljon. Tosin mitä järkeä sitten on teettää toisaalta huonosta kankaasta. Kannattaa kuitenkin huomioida, että tähän mun takkiin meni 4 metriä päällikangasta ison helman takia, eli niukkalinjaisemman voi saada tosi paljon halvemmalla.

  En osaa kyllä sitten sanoa, että mitä tollasella työllä ois hintaa ompelimossa.

  VastaaPoista