sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

pariisi

Lähdin yllätysvisiitille Pariisiin tapaamaan perhetuttuja viime torstaina. Mukanani oli tämä garderobi nahkatakilla täydennettynä:

Baskereille ja neuletakille ei ollut kyllä mitään käyttöä, koska siellä oli jo ihan täysi kesä päällä!


Näille vaatteille heitin salaatinkastikkeet heti kättelyssä, että loppumatkasta oli turha haaveilla hienosta vaatteiden yhdistelemisestä. :D

Nämä hömöt lasit oli pakko-ostos kun meinasin kuolla auringonpistämykseen. Annoin ne matkan jälkeen veljelleni.

Viimeksi olin käynyt Pariisissa vuonna 2004 pikavisiitillä matkalla Torquaihin kielikurssille, ja en kyllä ajatellut mitään hyvää kaupungista. Mutta nyt kyllä olin ihan kikseissä koko setistä, varsinkin Montmartresta, jossa asuimme. Jostain syystä ei nyt ollut muuta kuin tuollaisia turistikuvia, mutta oli kyllä niin paljon tekemistä etten ehtinyt kuvailemaan kaikkea sitä siistiä. :)

5 kommenttia:

 1. Todella ihania nämä kaikki asut!:)

  VastaaPoista
 2. En kyllä näe yhtään mitään vaihtoehtoista blogissanne, saati sitten vallankumouksellisuutta ulkonäkönormien suhteen. Ihmeellistä touhua.

  VastaaPoista
 3. No, valitettavaa on, että normaali kulutuskäyttäytyminen, jota koen sekä itseni ja Virpin tällä hetkellä suunnilleen toteuttavan, on aikamoinen vallankumous verrattuna siihen, miten perusjamppa kuluttaa tänä päivänä. Ja mulle riittää vallankumoukseksi esim. myös prideihin naisellisen näkösenä lähteminen, jonka ymmärtää jos yhtään tietää, miten monet homot siihen suhtautuu. Näin niinkuin muutamia juttuja mainitakseni.

  En myöskään näe, että miksi vallankumouksen pitäisi olla jotain sellasta, että se vaatii jotain shokkivärjättyä tukkaa ja ylenpalttista kreiseilyä. Ne on tietty siistejä, mutta on myös monia muita tapoja.

  Ulkonäkönormeista sen verran, että me ei Virpin kanssa alistuta pukeutumaan niin kuin neuvotaan, eli kaikki "virheet" pitäisi peittää, lyhyen käyttää korkoja, pitkän ei, jos on kapeet hartiat niin leventää niitä ja piilottaa ja parannella kaikkia. Lähtökohta on, että me pukeudutaan silleen, kuin halutaan eikä silleen, että näytettäis mahdollisimman nätiltä niin kuin suurin osa blogeista ja lehdistä oivaltaa.

  Koen myös, että vallankumousta on ollut kertoa blogissa totuudenmukaisesti syömishäiriöstäni.

  Että jos se ei riitä, niin toivon, että sinä pistät blogin pystyyn, ja kerrot mulle osotteen, koska vallankumousta ei ole ikinä liikaa ja mulla on varmasti paljon opittavaa sulta.

  (ja tietysti blogimme sisältää myös hömppää. en koe, että se on synti.)

  VastaaPoista
 4. ja sanan oivaltaa tilalla piti olla ohjeistaa. :D

  VastaaPoista