perjantai 1. heinäkuuta 2011

Mekkoinventaario osa 2

No niin! Nyt siis arkimekot!!


17. Pilkullinen mekko kirpparilta. Käytän tätä usein konjakinväristen asusteiden tai sitten punaisten valkoisilla sukkahousuilla. Siitäkin huolimatta, että tässä mekossa tuntuu usein jotenkin kömpelöltä.

18. Kummitätini ylppärimekko 70-luvulta. Vilpoisa ja kesäinen.

19. Ainoa toiselta mummoltani tullut vaatekappale. Takuuvarma syyspäivien piristäjä. :D En oo hirveesti uskaltanut käyttää, mut pitäis kyllä.

20. Vintagea, perus. :)

21. <3<3<3 kirppikseltä.

22. Virpi vanha, alunperin Zara <3

23. Zara, syksy- ja talvimekkonen. Alla käytän usein pooloa, joskus käytän neuletakkienkin kanssa.

24. Roomasta jostain mekkokaupasta moooooonta vuotta sitten. Välillä mietin tästä luopumista, koska mekko on jo tosi kulahtanut ja näyttää jo melkein läpi. Plussaa kuitenkin siitä, että tää ei rypistu koskaan, ja menee niin pieneen tilaan, että on helppo ottaa matkoille mukaan. Eikä kyllä vie kaapistakaan kun pikkuruisen tilan, ja lisäksi mulla on aina nätti olo tää päällä ( vaikka ehkä miettii kuvan perusteella, että miksi...)

25. Mummon vanha, kuvassa hyvin ryppyinen, mut tätä käytän paljon. En vaan viittiny pistää kuvaan sitä vyötä minkä kanssa tää näyttää hyvältä, koska jos oisin modaillut kaikkia mekkoja nii tässä ois menny ikuisuus.

26. Uffista. Aika harvoin käytän, kun on niin lyhyt, mut kuitenkin niin söpö. Ja mun ainoo punanen mekko..!

27. Tästä Vilan mekosta luopumista välillä mietin, kun tämäkin on liian lyhyt. Näyttää kuitenkin hyvältä eriväristen poolojen ja sukkahousujen kanssa. Niinkuin keltaisten, oranssien ja viininpunaisten.

28. Kirppu

29. Itse tehty kirppikseltä ostetusta kankaasta.

30. Tämä on nyt luopumislistalla ykkösenä. Ostin tämän H&M:ltä aikoja sitten tuon ihanan punotun yksityiskohdan takia. Se on oikeasti ihan mielettömän kaunis ja hyvin suunniteltu. Loppu mekko taas.... No joo. Toi mallihan ei pue ketään ja kangaskin on öklöä, vaikkakin "orgaanista". Mekko on myös iiiihan liian lyhyt, ja oon sitä kerran käyttänyt orivedellä, kerran ennen sitä ja kerran festareilla. Festarimekoksi oon sitä aikonutkin, mutta toisaalta mulla on jo yks siihen tarkoitukseen, joka löytyy yöpöydänlaatikosta. Peli ois kai aika selvä, mut Vera tykkää tästä. :D

31. Vintage. Tän ympärille saa tehtyä ihania väriyhdistelmiä, ja oon tätä käyttänytkin viime aikoina aika paljon. Tosin vähän vyötetympänä.

32. Yksi tän hetken lempparimekoista väriensä takia. Menee niin hienosti mustan, valkoisen, ruskean, keltaisen, melkein minkä tahansa kanssa! Uffista.

33. Tämä ompelijalla vähän korjailtu mekko on myös Uffista, ja villaa, eli ainoita talvimekkojani.

34. Lempikesämekkoni <3 H&M

35. Vintage

36. Nanso, löllöilymekkoni

Jee!

9 kommenttia:

 1. Hah, meillä ei mee nyt kyllä mieltymykset ihan yksiin, koska toi mistä oot luopumassa on musta kaikkien kivin :D vink vink..

  VastaaPoista
 2. niin, tää on kyl vaikeeta. ku on niin paljon mekkoja, ja kaikki on kuitenkin sellasia, mistä tykkään ja jotenki ähh. mut pakko ehkä joidenki kuitenkin lähteä. tutkin sisimpääni, ja toivottavasti tulevia kommentteja............

  VastaaPoista
 3. Oliks näissä siis oikeesti kaikki? :O Vitsit niitä on kyl vähentyny jo ihan hulluna!

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään näistä sun mekkopostauksista! Nää on kaikki ihania vaatteita ja näyttää hyvältä sun päällä. Ja hähä, taisitkin tietää mitä mieltä oon toista H&M-mekosta :D

  t. Vera

  VastaaPoista
 5. Virpi, näissä on iiihan kaikki, paitsi se kukallinen trikoomekko, joka oli ilosaaressa. sitä pidän nykyään yöpaitana ja se odottaa jotain kesärymyjäisiä, mut sitä en oo pitkään aikaan laskenut vaatteisiini, kun se kuitenkin toimii lähinnä yöasuna. Mut joo, tilanne paranee koko ajan, mut ihan vielä en oo tyytyväinen. :)

  Vera, Virpi kyl joskus sano, et "Vera tykkää tästä" ei olis pätevä kriteeri jonkun vaatteen säilyttämiseen.... :D

  VastaaPoista
 6. Hahhah :D

  No sanottakoon, että mä oon aika varma, että sä omistat muitakin vaatteita, joista Vera tykkää :D Ja jos sä et käytä tota, niin eipä siitä paljon iloa teille kummallekaan oo :>

  VastaaPoista
 7. Must kaikista kivoimmilta arkimekoilta näytti numerot 17, 20, 23, 28, 29 (joka oli tosi hienoa kangasta ja vielä itse tehty jee!) ja 34.

  Mun nähdäkseni nro 27 ei oo ollenkaan sun tyylinen, joten siitä ois hyvä aloittaa luopuminen. Samoin toi nro 30 ei istu kyllä yhtään ja vaikka Vera tykkää siitä, se myös sanoi, että "nää on kaikki ihania vaatteita ja näyttää hyvältä sun päällä". :) Jos tykkäät siitä punotusta yksityiskohdasta, pura se irti siitä mekosta ja liitä toiseen/ompele laukkuun tms. Kyllä se mekko kelpaa UFFiin ihan varmasti myös kankaanakin!

  Ainiin ja 26, The Red Dress: sä kyllä löydät vielä jossain vaiheessa täydellisen punaisen mekon, jonka ostamista ehkä harkitset, koska sulla ON JO punainen mekko, jota et kuitenkaan käytä... Ehdotan luopumista ja elämistä ilman punaista mekkoa hetken aikaa.

  Hähää, aika jännää ku en oo koskaan aiemmin kommentoinu mitään! Mut kiitti taas postauksista, toivottavasti niitä tulee pian lisää!

  T: uskollinen fanittajanne Tiina

  VastaaPoista
 8. Jee, kiitti isosta kommentista! Aion nyt lähiaikoina tehdä myös hameinventaarion, kun tää oli niin kivaa. :) Ja arvasin, et sun ois pakko kommentoida, jos mainitsisin sut tekstissä ;)

  h

  VastaaPoista
 9. okei, äsken jo melkeen kiikutin mekon nro 30 kirppiskassiin.... Vitsit miten vaikeeta taas näiden rättien kanssa. :D

  VastaaPoista