sunnuntai 27. marraskuuta 2011

nyt se tapahtui

*editointia jälkikäteen: olin niin innoissani lopputuloksesta, että unohdin pureutua huonoihin puoliin. No niitä oli yksi: pakkaus ohjeisti käyttämään Santen Lava Power -shampoota ennen värjäystä. No, sitä ei pakkauksesta löytynyt vaikka olisi voinut merkintöjen perusteella niin luulla. Myöskään sisustan yksityiskohtaisessa ohjeessa ei ollut mitään mainintaa, millä ko. tuotteen voisi korvata. Päädyttiin sitten hasardin nettisurffailun jälkeen pesemään tukka ihan normi shampoolla (tosin silikonittomalla, kun kalvon muodostavia tuotteita kehotettiin välttämään) ja toimi hyvin. Sanottakoon nyt sitten myös, että värin kanssa on sujunut oikein hyvin. :)


Virpi ja yhteinen ystävättäremme antoivat minulle kreisin synttärilahjan etukäteen: osan hiustenlaittosetistä, jonka tekisi kaverini. Hänpä onnistui taas kympillä, kuten aina. :)


Värinä käytimme Santen kasviväriä sävyä Flame red. Väristä kommentteja sen verran, että jonkin sortin ekologisuus oli minulle tosi tärkeä juttu. Itse prosessi oli aika sotkuinen: varsinkin kun mun tukkaan väriä tarvittiin kaksi pakettia, sitä tököttiä oli varmaan reilun litran verran. Massa oli tosi paksua, että itse en tätä päähäni olisi saanut. Aika vaikeasti käsiteltävää muutenkin, kylppärin pinnat saivat vähän osumaa, mutta onneksi kloritella se lähti. Käsittely tuntui kuitenkin miellyttävältä, kun lämmintä massaa hierottiin huolella päänahkaan. Annoimme sävyn vaikuttaa pari tuntia, ja lämmitimme sitä välillä föönillä intensiivisen värin saamiseksi.
Tykkään siitä, että tämä jätti näkyviin sen luonnollisen raidoituksen, mitä tukassani on, ja sen takia näyttää jokseenkin luonnolliselta. Kyseinen sävy on sarjan ilmeisesti oranssein, mutta oman värini takia ihan oranssia lopputulosta omaan tukkaani on mahdotonta kasvivärillä saada. Olen kuitenkin sitä mieltä, että omiin sävyihini sopiva tulos oli aika helpolla tällä saavutettu.
Väri maksoi 12,95 paketti. En osaa arvioida onko se kallis vai ei, kun en ikinä ennen ole värjännyt. Päällimmäiseksi jäi mieleen positiivisia kokemuksia, mutta oli tää sen verran työlästä, että koko tukanlaitto sessioon meni varmaan 4 tuntia. Eli hyvä kaveri ja vapaapäivä kehiin! :)

Rakastan tätä uutta tukkaa, mutta vähän jännittää miten arki lähtee sen kanssa pyörimään, koska tuntuu, että tämä kaipaisi vähän meikkiä rinnalleen. Kuvissa olen toki meikitön niinkuin melkein aina, mutta nyt täytyy katsoa lähdenkö muuttamaan rutiinejani. Muutenkin nyt kun tukka on niin laitettu ja ihana, tuntuu, että vaatteet ja naama pitäisi saada mätsäämään siihen. Eli kun annat pikkusormen... ja silleen.

Sitten toinen asia. Haluaisin uuden kameran. Saatana menee hermo. Plaa.

2 kommenttia:

 1. Hiano!!
  Ihan Super hiano :)
  Ja on luonnollisen näköinen raitoineen kaikkineen!

  Mitä tulee pikkusormen antamiseen.. tuttua niin tuttua!!
  Kerran meikulla lähti oikeesti mopo keulimaan hiustenlaiton jälkeen.. kun oli uus väri ja malli hiuksissa niin vanhat silmälasit ei waan millään!! sopineet siihen joten eikun optikolle ja uudet glasit ;) onnex nykyään on aika halpojakin kehyksiä!!

  Voi kamerahuolia! (tarjoaa lohduttavaa olkapäätä jota vasten nyyhkiä) :)

  VastaaPoista
 2. joo, tuttu tunne! mut onneks nyt vähän muutaman päivän ja uuden eyelinerin oston jälkeen rauhotuin. :D

  VastaaPoista