tiistai 17. heinäkuuta 2012

Pride 2012!!

Meillä oli tänä vuonna Virpin kanssa maailman ihanin Pride! Niin ihana, että kuvia ei juuri otettu. Seuraavista kuvista on kiittäminen eri biltsujen virallisia kuvia sekä yhteistä ystävätärtämme. Kuvat on nyt epähuomiossa kronologisesti väärinpäin.
Torstain naisten bileet DTM:ssä, burleskiteemalla. Oli tosi kivaa ja jee burleskia, mutta alettiin tässä vaiheessa olla jo aika poikki kaikesta pridettämisestä. :)
Keskiviikon lavatanssit! Parhaat homojuhlat joissa ollaan ikinä oltu!!! Ekaa kertaa jossain paikassa oli samanhenkisiä lesboja!!!!!!
Ja nämä kuvat on maanantain Pride-ratikka-ajelulta. 2 tuntia tanssittiin ympäri Helsinkiä ajelleen ratikan kyydissä ABBAn soidessa taustalla! Oltiin niin liekeissä tän jälkeen ettei mitään rajaa. Huipun viikkomme jälkeen pohdimme vain yhtä asiaa, ja se oli se, että miksi ollaan aina ennen osallistuttu vain laimeahkoon pääpäivään? Jotain apaattista kävelyä ja pikniköintiä mitä voi tehdä millon vaan ja sitten ylihintaset bileet jotka ei kiinnosta ketään (mutta jonne on kuitenkin liput loppuunmyyty)? Tästä lähin ollaan prideillä joka päivä. Ja kumpa ne kestäis ainakin kolme viikkoo. Ps. Ei olla pari.

2 kommenttia:

  1. "Ps. Ei olla pari."

    Lollollolol! Harmi kyl, ettei tullu pidettyä kameraa mukana, varsinkin pin-up asuista ois ollu kiva saada koko kuvat :p Ens Prideilla sit!

    VastaaPoista
  2. No vittu ku joka tyyppi sitä luulee kuitenkin. En viitti missata tätä mainoskanavaa :D

    VastaaPoista