perjantai 31. elokuuta 2012

Kenkiä kenkiä aina kenkiä

Tilanne on nyt se, että jätän Helsingin tammikuussa eikä minulla ole näillä näkymin kovin vakituista asuntoa hetkeen. Osa tavaroista tulee hengailemaan vanhempieni luona, mutta sen määrän haluaisin pitää mahdollisimman pienenä sillä minua ahdistaa tavarat joita en potentiaalisesti voi käyttää. Inhottaa muutenkin se, että tavarat on ympäri maailmaa. Siispä yritän nyt luopua niin paljosta kuin vain osaan. Tässä taas vaihteeksi kenkäni, kuten huomaatte niin kreisiä vähennystä on tapahtunut sitten viime näkemän niin loppuunkulumisen kuin kiertoon pistämisenkin tuloksena. Siispä, antakaa neuvonne!
1. Viininpunaiset kävelykengät. Nämä on tällä hetkellä ns. huonoimmat kenkäni, eli käytän näitä matkoilla ja festareilla ym. kävelykenkinä. Sellaista käyttöä ei pitkään aikaan ole ollut, mutta tarpeelliset kengät kuitenkin.
2. Vintagekorkkarit. Kuinka olenkaan yrittänyt luopua näistä! Kengät on korkonsa mitan huomioiden mukavat, mutta ei kyllä silti sellaiset koko illan kengät. Jaksan oikeasti olla näissä ehkä tunnin, eli eipä tule koskaan käytettyä. Mutta joka kerta kun pistän ne jalkaan häikäistyn niiden kauneudesta. <3
3. Tosi samanlainen tarina kuin noiden ylläolevien kanssa, mutta nyt mustana. En tiedä miten tätä pitäisi lähestyä, luopua suoraan molemmista vai säilyttää kummatkin kun ne on niin ihania? Jos pitäisi alkaa miettimään kummat pidän en kyllä osaisi vastata, kun on niin eri henkiset. Nää on kyllä ehkä hiukan mukavammat kun noi ylläolevat ja kerran oon kännissä tanssinut näillä koko yön.
4. Näistä kelasin luopua. En vaan enää arkena pysty käyttämään yhtä paljon korkoja kuin ennen, eikä mulla ole näihin enää mitään asuakaan mihin just nää kengät haluaisin. Ihanat ja mukavat, mutta en vaan taida tarvita harmaita korkkareita mihinkään. Useimmiten laitan vaan mustat tai sitten punaiset niihin asuihin mihin näitä vois laittaa. Oikeastaan oonkin aika varma, että luovun näistä koska en ole näitä käyttänyt pariin vuoteen enkä sinänsä menetä mitään niin tekemällä.
5. No aika harvoinhan tällaisia tulee mun käytettyä, mutta yhdet järkevät mieskengät on musta ihan aiheellista omistaa.
6. Kelasin luopua näistä. Ovat mukavat, mutta mun jalkaan ei sovi sling back eikä peep toekaan. Mulla ei myöskään ole mitään juhla-asua mihin nää kävisi, enkä tiedä tykkäänkö tosta vaaleasta tikkauksesta enää. Mulla on myös paljon muita punaisia kenkiä, eikä toi sävy kyllä sovi mun vaatteisiin ylipäänsä.
7. Näitä en käytä koska säästelen niitä tuon pullean koron takia. Voisinko nyt vihdoin päästä yli siitä, että en tällä hilloamisella voita mitään ja alkaa vaan käyttää.
8. Kesäkengät, näille on tullut kahtena viime kesänä tosi paljon käyttöä.
9. Nämä oon jotenkin unohtanut vaikka ovat täysin toimivat syyskengät. Laitoin ne nyt eteiseen odottamaan muistamistaan. :)
10. Ihanat <3 ja mukavat. Harvoin käytän. En kyllä silti koskaan luopuisi.
11. Suht usein käytetyt syyskengät.
12. Perus avokkaat jotka on hankittu ylppäreihini. Viime vuonna tuli aika paljon käyttöä keikoilla.
13. Tässä tulee nyt nämä kolmet samanlaiset kengät. :D Ihme kyllä käytän näitä kaikkia silloin tällöin, ja kesälläkin nämä mustat pelastivat yhden asun.
14. Tähän samppanjan väriin olen aina yhtä hulluna.
15. Ja kirkkaanpunaisia kenkiä käytän sen verran paljon että niitä voi olla kahdet. Tosin koska mulla on toisetkin kirkkaanpunaiset korkkarit nää on näistä kolmesta turhimmat.
16. Kävelykenkäni, joita käytän ihan hulluna.
17. Kuten myös näitä.
18. Tässä ovat nämä punaiset lempparini. <3
19. Konjakkisia avokkaita tulee käytettyä silloin tällöin. Jos joskus törmään hiukan matalampiin samanoloisiin ja värisiin, heivaan nämä.
20. Punaisia kävelykenkiä tulee käytettyä silloin tällöin.
21. Koska talvikenkiä on niin vähän, arvatenkin käytän näitä tosi paljon.
22. Kahtena viime kesänä oon tykästynyt ihan mataliin kenkiin itselläni, vaikka ennen en niissä viihtynytkään. Mut nää ballerinat <3
23. Peruskenkäni, käytän.
24. Toiset talvikenkäni, todella käytän. Noniin. Ajattelin tässä heti alkuun nyt heivata 4 ja 6. Haluisko joku ostaa jommatkummat, on kokoa 39? Harmaat on ehkä vähän reilut. Ehkä tää toimi lähinnä nyt tällasena mun omana päänselvittelynä, koska tuskin nyt noista kaksista kreiseistä juhlakengistä kuitenkaan pystyn luopumaan. :D Ellei teillä ole superhyviä perusteita.

5 kommenttia:

 1. Jos ajattelet luopua aka myydä muista tai vaatteista niin ilmoita täällä. Olisi ainakin yksi kiinnostunut :)

  VastaaPoista
 2. tuskimpa toistaseks luovun mistään muusta. :)

  VastaaPoista
 3. Annanpas taas hyviä neuvojani, koska olen tietenkin kenkämuodin asiantuntija. Mun mielestä heivaa 2-6, 15 ja 19.
  2: Et voi käyttää, ei kannata säilyttää. Pidä niille jäähyväiskäyttöilta, jonka aikana otat niistä paljon kuvia ja luovu sitten.
  3: Sama homma kuin edellisten kohdalla.
  4: Kaks vuotta käyttämättä?! Heivaa!
  5: No ylläri, etten tajua, miksi tällaiset pitää omistaa. Mutta vähän/olemattoman käyttönsä ei ole järkeä pitää kaapissa.
  6: Aika vanhahtavan näköiset kengät, eikä sovi sulle. Heivaa ihmeessä.
  15: Sulla on jo punaiset lempparikorkkarit ja kahdet muut saman malliset kuin nää. Ei taida olla ihan välttämättömät. PAITSI jos kengät on supermukavat jalassa ni sit on perusteltua säilyttää.
  19: Luovu näistä, koska käytät harvemmin, ja ala käyttää nro 7! Ei tietty oo samanhenkiset, mut ainakin väri tekee jotain ja koska pidät kuitenkin kengistä nro 7 enemmän, käytä niitä. Ne tekee sut jalassa paljon iloisemmiksi kuin kaapissa.

  On kauheen kiva, kun kaapissa on sen verran vähän vaatteita, ettei tartte unohtaa joidenkin olemassaoloa. Kaikki kamat ei voi olla kuitenkaan yhtä tärkeitä ja hienoja ni kandee valita vaan parhaat päältä, varsinkin, kun muutto on edessä.

  T: Tinski

  VastaaPoista
 4. Hyviä pointteja kyl! Noi mieskengät tarviin siks, että pukeudun kuitenkin mieheks aina sillon tällön, seuraava kerta on ens kuussa. :) Plus on kätevät myös kävelyyn et pystyn perustelemaan omistamisen.

  Joo, en ollu ikinä itseasiassa ees ajatellu tota 7 ja 19 yhteneväisyyttä! Mulla on vaan just tohon 19 sopiva vyö...

  Hmm. En tiiä, noita 3 oon käyttämässä ens viikonloppuna yksissä teemajuhlissa, jollasta käyttöä niille on aina toisinaan tullu. Sit noi 2 taas. En oikeesti tiiä. Ne on vaan niin upeet, mutta en mä vaan tiiä tarviinko niitä mihinkään.

  Kiitti pohdinnoista!

  h

  VastaaPoista
 5. Joo, tosiaan käytin noita 3 tänä viikonloppuna ja tuskaahan se oli. Säilytän kumminkin kun on kuitenkin selkee paikka niille mun naamiaisgarderobissa. :D

  Mut sit taas, noi viininpunaset on vielä enemmän tuskaa joten aika heivata kiitos Tiina tiukkuutesi. :)

  h

  VastaaPoista