maanantai 14. kesäkuuta 2010

Punaharmaa sunnuntai

Lauantaina oli tarkoitus mennä kukkamekkotansseihin, mutta koska aavistelin menon peruuntuvan ajattelin lohdutukseksi laittautua sunnuntaina. Tämän harmaan hameen löysin juuri kirppikseltä, ja se on aivan tajuton istuessaan kerrankin täydellisesti sekä vyötäröltä että lantiolta. Olen tyytyväinen naiselliseen peilikuvaani. :)

Matkalaukku on kuvausrekvisiittaa näissä kuvissa, mutta kannoin siinä laittautumiskamppeeni edellisenä päivänä. Äiti osti tuon minulle kirppikseltä, kun oli kuullut, että etsin vanhanaikaista matkalaukkua. Paita on kirppuiluja, vyö rikkinäinen ikivanha korvaajaansa odottava, kengät Clarksin ja sukkahousut jostain.

Meikistä sen verran, että se Diorin meikkivoiteeni otti ja loppui parisen kuukautta sitten. Se oli ihan kiva, mutta ei niin kiva, että huvittaisi maksaa 52 euroa uudestaan. Siispä olen nyt ollut tämän ajan melkein kokonaan meikittä. Vähän helpompi olla naamansa kanssa heti. Ongelma vaan on se, että aina kun käytän enemmän meikkiä, ihoni voi paljon paremmin, mikä olisi ihan kivaa. En kuitenkaan haluaisi luopua tästä uudesta armollisuudesta ihon virheitä kohtaan, joka kyllä ajanmyötä meikkiä päivittäin käytettäessä oikeasti katoaa. Siispä minun piti ostaa BareMineralsit, koska ne olisivat hyvin luonnolliset, mutta nyt ei kyllä ole sittenkään niihinkään varaa.
No, ihan hyvin onnistui kuitenkin silmänrajausten ja huulipunan käyttö paljaallakin iholla, joten aika pitkälle ollaan tultu sietokyvyssä mitä naamaan tulee.

Ja tässä esimerkki siitä, miltä kaikista parhaat asukokonaisuuteni aina näyttää takaa. Hakaneuloja ja epäistuvia vaatteita toistensa alle survottuina. Mutta ainakin oli kivaa hähähähähä!!

Ps. Haluaisin mustan sulkakoristeen/pienen hatun päähäni. Mutta en ole löytänyt mistään, paitsi Accesorizesta 40 euron hintaan. No en ylläri ostanut. Paskasta (joskin nätistä) himmelistä sellainen hinta?!?!

2 kommenttia:

 1. Ahhahhah, accesorize on ilmeisesti tehny uuden naurettavan-kallis-hinta -enkan :DD Se mun paperihattukin oli sen 25 euroa...

  Noita sulkajuttujahan löytyy kans halvemmalla muualta, mut hinnat on yleensä kuitenki jotain 10 euron luokkaa, nii aattelin, että askartelisin itte semmosen. Haluatko liittyä askarteluseuraan?

  ps. asu on ihana ja kiva kurkistus selästä :P

  VastaaPoista
 2. Tulee aika myöhässä tämä kommentti, mutta käy tuolla kurkkaamassa vintage-päähärpäkkeitä:

  http://www.kaivarinkanuuna.fi/

  VastaaPoista