tiistai 28. syyskuuta 2010

Kirppis-huumaa!

Olen nyt viimeisen parin vuoden aikana yrittänyt vähentää shoppailua. Varsinkin shoppailua ketjuliikkeissä jne. Olen aika huonosti onnistunut aktivoitumaan eko-liikkeiden spottailussa, mutta kirppistelyn makuun olen kyllä päässyt.

Täällä Imatralla on ihana joku "pelastakaa lapset" -kirppari, jossa on yllättävän hyvä, erittäin edullinen ja melko vaihteleva valikoima vaatteita ja asusteita. Jannan ja Hannan viimeksi kyläillessä lähdin sieltä kuuden hatun ja yhden rusetin kanssa. Tällä kertaa mukaan tarttui kaksi hattua, viisi vyötä, pikkulaukun ja mekon.


Kaupan valaistuksessa luulin hatun olevan musta, mutta todellisuudessa se onkin tummanruskea vihertävällä nauhalla. Nojoo, kiva se on silti ja jostain syystä en osaa kauheasti kokea huonoa omatuntoa hatuista.Tämä on super-ihana! Ostettuani tämän tajusin kylläkin, että tuo reunas onkin muovia eikä nahkaa, mikä vähän harmittaa, mutta ei kyllä liikaa. Tuo siis istuu päähän vähän vinosti ja baskerimaisesti ja harmaan sametin alta pilkistelee rusetti-koriste.


Viisi vyötä. Pitäisi järjestää kunnon inventaario asuste-laatikkoon. Olen viime aikoina ostanut aika monia vöitä, mutta jostain syystä päädyn aina käyttämään paria samaa.


Pikkulaukkujen virralle vaatekaappiini on kyllä tehtävä joku loppu, sillä käytän pieniä laukkuja todella harvoin. Tästä tykkään joka tapauksessa kauheasti.


Olen melko varma, että tämä mekko on hulluutta eikä neroutta. Se on minulle aivan liian iso ja liian pitkä ja muodoton ja... Mutta tykkään siitä hurjasti! Jotenkin tuo läpimäkyvä kangas oli minusta vaan täysin vastustamaton ja näen tuossa kyllä paljon potentiaalia.

Nyt pitää vähän kyllä hidastaa kirpparointi-tahtia. Sentään suurin osa ostoksistani on melko vähän tilaa vieviä asusteita, mutta en nyt halua antaa kaappieni taas täyttyvän kaikesta huolimattoman ostoshuuman vallassa tehdystä krääsästä.

2 kommenttia:

  1. Jep! Mulla on ollut ihan hullu vyö-kirppistely-tuuri viime aikoina!

    VastaaPoista