lauantai 18. helmikuuta 2012

Blondi Potta

Yleisön (eli Anitan) pyynnöstä, otin tänä aamuna pari kuvaa tukasta. Todettakoon heti alkuun, että tässä vaiheessa potta on jo yli kuukauden vanha, eli malli ei ole enää loistossaan. Pitää yrittää saada aika kampaajalle ja pitää peukkuja pystyssä, että ne a) suostuu blondaamaan ja leikkaamaan potan ja b) osaa blondata ja leikata potan.

Kai tästä vielä pottamaisuus välittyy, taas tänään sain Denverin reissulla kuulla kiitosta tukasta :) En tiedä ovatko jenkit muutenkin auliimpia kehujensa kanssa, mutta kai osan voi tukallekin ansioittaa.

3 kommenttia:

 1. ei vitsi! on kyllä vinkee :) osaan kuvitella kyllä millanen toi alunperin oli, kiitos hel-looksin hehhee :D jenkeissä ei varmaan tollasia sit paljoo näy?
  kaipaan kehräystäsi vierelläni...

  VastaaPoista
 2. Tuo vaalee on kyllä tosi kiva sulla, nyt kun selailin noita vanhoja kuvia. Luulen et se sopii jotenkin kivasti ihoon ja tummiin kulmiin. Tulee semmonen kiva björk-fiilis, vaikkei se mikään blondi olekaan.

  VastaaPoista
 3. Anita <3 Ei näy ainakaan tässä pikku-paikassa! Suurin osa pitää tukkaansa olkapääpituisena ja värjäämättömänä. Kehrkehr.

  Anonyymi: Kiitos! Vaalea björk, onkin yksi heitto jonka olen täällä saanut (tämä tosin vieläpä pukeutuneena valkoiseen ballerina-mekkoon ja höyhen-päähineeseen, joten vertaus lienee ollut väisämätön) :)

  VastaaPoista