perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kasari Prom


Koulumme järjesti viime viikonloppuna bileet teemalla 80's prom. Oli siis ihan pakko mennä shoppailemaan jotain sinne puettavaa ja pääsin vihdoin käymään lähistöllä sijaitsevalla isolla fida-tyylisellä ARC-kirpparilla. Sieltä löytyikin tämä täydellisyys: massiivisesti olkatopattu, kirkkaan violetti, levelahkeinen haalari.


Rakastuin tähän ihanaan kammotukseen ensi silmäyksellä. Ja suunnittelen vakavasti käytäväni tulevaisuudessa kenties arkenakin. Vaihdan ehkä olkatoppaukset astetta pienempään, mutta muuten.En ole kyllä täysin vakuuttunut tämän ajoittamisesta 80-luvulle. Printti, lahkeet ja kokonaisvaikutelma on minusta paljon 70-luvumpi, olkatoppauksissakin on jotain David Bowie:maista.


Ihailkaa toki myös valtavaa tukkaani ja hehkeää kasarimeikkiä sinisen, vaalean liilan ja räikeän pinkin sävyissä.Oli muuten ihan sika-kivaa.

4 kommenttia:

 1. Toi tukka on ihan täydellisen kasari! siitä on kaikeksi
  anskubansku

  VastaaPoista
 2. siis musta toi tukka on täydellinen vittu mikä vaan! IHANA!!!!!

  VastaaPoista
 3. Hah, kiitti tyypit!

  Toi tukka onnistu kyl ihmeen hyvin! Kun aloin tekeen sitä se näytti ihan kauheelta ja sit pistin pisaran vahaa ja yhtäkkiä se oli täydellinen :O Tossa pituudessa on kyllä paljon potentiaalia vääntäytyä mihin tahansa!

  VastaaPoista