tiistai 4. elokuuta 2009

Ensimmäiset merkit syksystä

Itse olen niitä henkilöitä, jotka juhlivat kun kesä loppuu ja muuttuu syksyksi. Mutta jotenkin tänä vuonna kesä on ollut erilainen ja jopa minä - paatunut kesänvihaaja - myönnän tuntevani haikeutta sen loppuessa...

Mutta myönnettäköön, että ensimmäinen työpäivä tuli kyllä juuri oikeaan vaiheeseen yli kahden kuukauden sapatin jälkeen. Kenkiä on taas kiva myydä ja koulukin alkaa viikon päästä. Kuinka jännää! Ihan oikeaa pianonsoiton opiskelua!

Päällä on se Zaran takki, Ginan peruspaita (toimii hyvin!! vaikka muuten en ginasta yleensä tykkää), hame kirpulta, huivi jostain Tallinnasta joskus ja nyt on ekaa päivää päällä, ja Camperit.

3 kommenttia:

 1. Ah, toi sun nahkatakki <3 Se on ihana, jotenki ihan täydellinen sun päällä. Ootko nyt ihan tyytyväinen tohon kokoon?

  VastaaPoista
 2. Ai, kiva kuulla! En kyl. Mut jos haluun siitä tiukemman, mulla on yks musta vyö, joka hoitaa homman. Mut kun koitin sitä, niin se on kyl järkkyä miten paljon pienemmältä näytän niin... Joten ehkä joskus vien ton nahkapaikkaan kavennettavaksi.

  Mutta toisaalta rakastan tota miten toi väljyys näkyy tossa tokassa kuvassa. En jaksa silleen katua, koska en ois voinu jättää tota. :) Mutta toisaalta myönnettäköön, että ostin taas yhden vaatteen, joka ei ole _ihan_ täydellinen mun mielestä mun päällä. Suunnittelutyöhän tossa on kaikin tavoin täydellistä.

  VastaaPoista
 3. No mustakin se kyl näyttää ihanalta tossa tokassa (ja kyllä muissakin) juts tollasena väljempänä.

  Ja jos vaate näyttää nyt jo tolta ja sen kaventamalla siitä saa täydellisen, nii ei se kauhee hutiostos oo voinu olla :D

  VastaaPoista