maanantai 10. elokuuta 2009

Rakastan tätä kirjaa!Luin tämän kirjan ja pakko kyllä suositella kaikille shoppailuun ja muutenkin tavaraan liikaa koukuttuneille. Tämä kirja käsittelee käytännössä nautintoa ja onnellisuuden saavuttamista ja näiden asioiden liittymättömyyttä tavaran hankintaan. Koko kirja on niin nerokas, etten oikein tiedä, mitä siitä edes kirjoittaisin, kun tekisi mieli vaan siteerata alusta loppuun. Mutta kaikki te, joilla on tavaran paljouden kanssa ongelmia tai ostolakkoyritelmiä, lukekaa tämä! Tämä kirja oikeasti muuttaa suhtautumistanne.

Vaikkakin minulla tämä puhdistautumisen tunne kesti taas vähän liian vähän aikaa. Tuntuu, että olisi ollut tarvetta muutamalle jutulle tänä kesänä, nimittäin minulla ei ikinä tunnu olevan kesävaatteita ja hellelukemat tuottavat aina tuskaa. Onneksi ollaankin menossa jo kohti syksyä. Tässä hiukan listaa ensi kesää varten:

-Tuntui, että tarvitsisin muutamat shortsit. Omistan nyt raidalliset lempishortsini, sekä yhdet harmaat edestä prässätyt lyhyet housut, mutta nämä ovat molemmat aikalailla sukkahousukamaa eivätkä siis mitään superkesäisiä. On minulla myös yhden seeprakuvioiset caprit, mutta niitä taas ei raaski/jaksa pitää kamalan usein. Tarvitsisin siis jotkut rennot, helposti yhdisteltävät kesäshortsit ja ehkä muutkin housut. Aloin jopa miettiä farkkushortseja niiden monikäyttöisyyden takia, tai sitten jotain mustaa. Toisaalta mustassa on aina se epäkesäisyys ongelma, ja nyt en ole hakemassa mitään ns. siistimpiä housua.

-Iso kesäkassi. Jotenkin on tuntunut hömöltä ja myös riskialttiilta kantaa kallista nahkasalkkuani festareilla ympäriinsä. Joten joku iso, olalle menevä säkkimäinen kangaskassi olisi hyvä hankkia ensi kesänä ranta- ja festarikäyttöön.

-Bikinit. Toisaalta minulla on jo bikinit, joita rakastan ja koska en käy yleensä rannalla, niin en myöskään pääse käyttämään niitä yhtään niin usein kuin haluaisin. Eli siis tämä nyt ei ole mikään tarvehankinta, mutta joissain tilanteissa (esim. uimahallissa) on vähän noloa esiintyä seeprakuvioisissa narubikineissä, vaikka ne ovatkin ihanat. <3

-Tunikoita, tai jotain kevyitä paitoja. En oikein tiedä, millaisia näiden pitäisi olla, että niitä käyttäisin. Muunmuassa nämä nimittäin jäävät käyttämättä joka kesä, vaikka tykkään niistä, enkä kuitenkaan raaski heittää niitä ikinä pois, kun teen inventaariota. Ja sitten autuaasti unohdan niiden olemassaolon ja luulen tarvitsevani hirveän kasan kesävaatteita.Tämä ihana kirjailtu toppi on ostettu monta vuotta sitten Tukholman Indiskasta. Miksi ihmeessä en käytä tätä, miksi oi miksi??Tämäkin on ostettu Tukholmasta joku kolmisen vuotta sitten JC:stä. Tämä pönöttää ehkä hitusen liian vahvan kankaan takia, mutta silti on minusta huippusöpö. Tämä on oikeasti takapuoli, mutta tykkään noista napeista edessä, ja näin päin selkä jää ihanan avoimeksi. Tämä ei ole ihan täydellinen, mutta toisaalta kummaa etten käytä tätä kun kesävaatteita ei ole mitään vuorta kuitenkaan.

Mutta toisaalta... Kesä on taas mennyt, vaatekaappi yhtä täysi kuin ennenkin, ja luultavasti uuden tavaran hankkiminen ei kuitenkaan helpota kesää oleellisesti. Joten onko oikeastaan mikään tuossa listassa kovin tärkeää, kun en entisiäkään kesävaatteita käytä? En oikein tiedä, mitä vaatekaapissa pitäisi olla, että siellä tuntuisi aina olevan jotain sopivaa päälle pantavaa, ja että se ei silti olisi liian täysi.

1 kommentti:

  1. En oo vieläkään päässy alottaan tota kirjaa :/ (onhan se ollut mulla jo huikean päivän :D) Haluisin lukee sitä, mutten uskalla nyt kun oon niin väsynyt, menis hyvä kirja hukkaan :/

    Mitä noihin vaate-hankitoihin tulee, niin kesävaatteet mä sallisin aina. Niin shortsit kuin paidatkin, koska kesä on niin rankkaa muutenkin. Ja erilliset festari-varusteet, jotka saa paskoa ja tuhota on järkevä hankinta, jos ne hoitaa avan järkevästi, eli hankit tyyliin kirpulta tai jostain halvalla jonkun pökön. Ja ranta-bikinit on ihan eri asia, kuin uimis-urheiluun sopivat uikkarit/bikinit. Eli jos ne toiset on tota uintia varten ja täyttää kaikki sen esittämät vaatimukset, nii hankihanki!

    Hahhah mä taas "järkeilen" sua huonoille poluille :D

    VastaaPoista