maanantai 9. marraskuuta 2009

Todella epävallankumouksellinen olo

Koulussa, jossa opiskelen, on todella vähän poikkeavaa pukeutumista. Kun sinne astuu sisään, sisäänsä hengittää jotain klassisen musiikin nynnyistävää henkeä ja tekisi itsekin mieli pukeutua farkkuihin ja t-paitaan lopun elämäänsä. Mutta ei, aion taistella loppuun saakka! Viime viikolla aseinani toimi seeprakuvioiset ja kultanapilliset caprihousut, viime perjantaina kävin taistoon jakkupukuni voimalla.

Päällä siis: jakkupuku H&M, paita Carlings, kengät You know shoes/Derby ja salkku Stockmann. Tämän asun kanssa oli ihan pakko laittaa tuo salkku, mutta pakkasin sen superkevyesti, joten älä tapa osteopaattini!!

Tästä seuraavasta kuvasta näkyy aika hyvin, että housukokoni on viimeaikoina pienentynyt yhdellä. Harmittavaa, sillä nyt suurin osa housuista on just tollasia. Mutta siinäpä näätte, että ei se koon muutos vaikuta ulkonäköön juuri mitenkään. Vai huomaatteko muka jotain muutosta parin kuukauden takaiseen, vaikka koko on muuttunut suunnilleen 40:stä suunnilleen 38:n?? Tuskimpa huomaatte, HAHA!Ja tätä kuvaa rakastan. <3 Ettikää jostain henkilö joka näyttää aina tolta, niin meen sen kanssa naimisiin. Mutta ehkä tämäkin on vain yhden kuvan aikaansaama illuusio.No, sitten epävallankumouksellisiin asioihin. Koulussa tuli kommenttia tietenkin, että näytän asialliselta ja aikuismaiselta. Ei ei ei ei kun tarkoitus oli vetää överiksi! Olisin halunnut laittaa tähän vielä mustan höyhenpuuhkani, mutta kevättalven 2007 sydänsuruihin ostettu puuhkani on jo rakastettu aivan riekaleiksi. Tänään lähdin sitten metsästämään puuhkaa Cyber Shopista ja ajattelin, että voisin ostaa myös punaisen tulevia burleski-bileitä ajatellen. Mutta niitä ei ollut enää! Ei kummassakaan myymälässä! Mitä tämä nyt on. Ernut, kömpikää esiin koloistanne ja kääriytykää puuhkiinne ja vaatikaa niitä takaisin! Barrikadeille!! Tai ehkä sitten ernut eivät enää pidä puuhkia ja sekin oli vain muotivillitys joka kuolee. ;(( Niin ei saa olla!!

Ja ihan kuin siinä ei vielä olisi kaikki. Tiedättehän sen, että kuten kaikki kodinkoneet hajoavat kerralla, myös kosmetiikkatuotteet harrastavat samaa loppuessaan. Siispä minulta loppui viime viikolla meikkivoide, peitevoide, rajauskynä ja tajusin käyttäneeni samaa ripsiväriä vuoden verran. Lisäksi kuorintavoiteeni loppui toissaviikolla ja olen pidemmän aikaa ollut ilman naamiota. Päätin, että vanhalla ripsivärillä mennään ja muutenkin sinnitellään ilman, mutta viime viikko oli tosi inhottava ilman meikkiä, sillä vaikka minulla ei ole paljoakaan epäpuhtauksia, ihon sävy on epätasainen (varsinkin jos puhun pahaa opettajasta joka on selän takana, tätäkin testasin).

Astelin Kicksiin, koska olen niin vaalea ja yhä vaalentunut entisestään lähiaikoina. Ainoa meikkivoide, joka sopi minulle, oli tietenkin Diorin ja maksoi yli 50 euroa. No, eipä voinut muutakaan kun ostaa sen, sillä en jaksa enää temppuilla liian tummien kanssa vaikka halvemmalla saisikin. Lupaukset on kuitenkin hyvät, sillä tästä pitäisi tulla luonnollinen ja kevyt lopputulos ja sen lisäksi tässä on jotain mineraaleja jossain muodossa (:D) että ihonkin pitäisi parantua. Sitten hain Sokokselta vielä kuorinnan, joka on näitä Freemanin vegaanisia ja puhtaita tuotteita (7,90 e) sekä syväpuhdistavan naamion (7,90 e). Päätin, että muut hankinnat saavat odottaa. Miksi elämä on niin kallista? Oikeasti yritän säästää. :< Mutta jotenkin en voi ottaa itseäni ja vallankumoustani ihan vakavissani istuessani tässä mukavassa nojatuolissa Diorit naamassa. Tilaisivat nyt herranjumala edes lisää puuhkia!

2 kommenttia:

  1. Haha, loistopostaus! Tässä oli kaikki kivaa, oi sinä diorinaama. jakkupuku näytää hyvältä, en edes tiennyt, että omistat tuollaisen :O Mutta en ehkä minäkään överiksi asua kutsuisi eli toivotan onnea höyhenpuuhkan metsästykseen.

    VastaaPoista
  2. Itekin nauroin kun kirjotin tätä. :)

    Hahhahahaaa en välitä mistään!

    VastaaPoista