sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Konsan ykkösten pikkujoulut

En ehkä ikinä ole kuulunut yhteisöön, joka järjestää näin monet pikkujoulut. :D Itselläni oli sentään vaan kolmet, mutta eräillä oli jopa neljät kouluporukoihin liittyvät pikkujoulut. Ehkä vähän överit mutta mikäs siinä. Itsehän olin aika horrorkrapulassa lauantaina näiden juhlien aikaan johtuen perjantaisista synttäreistäni, mutta jotenkin sain skarpattua päälle tämän kasarihaalarin ja muutenkin aika kasarit vermeet. Päällä on kirppissettiä ja jalassa Tamariksen korkkarit.Seuraava kuva on omistettu teille kaikille, jotka epäterveesti rienaatte perseitänne blogeissanne. Tässä vähän esimakua siitä, kun oikeasti on hankala esim. löytää vaatteita. Mutta asian voi ilmaista myös niin, että on kapea vyötärö sen inhottavamman tavan sijasta. Kuitenkin poseeraatte heti ensi viikolla kapeassa kotelomekossa, että ei ihan mene läpi aina. Mut joo okei mä nyt vähän huijasin kun kuvakulma ja toi haalari ja vaikka mitä, ja olen myös tasapainottunut viime vuosina eikä kokoero ole enää sitä 34 ylhäältä 40 alhaalta settiä. Mutta siis pointtina oli, että menkää itseenne!Nytpä sitten vaan odottelen että täytän 21 enkä aio murehtia sitä. Synttäriasusta ehkä joskus kuvaa, vaikka ei se kovin erityinen ollutkaan.

2 kommenttia:

  1. Toi haalari on paras <3 Ja toi tukka ja noi lasit ja kaikki :D

    Ja ihan sairaan ärsyttävää kyllä toi ihmisten läskiperseily. Jos ongelma on se, että on eri kokoa, niin miks se vika on aina isommassa osassa? Ois ihan kivaa joskus kuulla, kun joku valittelis vyötärönsä kapeutta. Ja vaikka ärsyttääkin se miten vaikeeta on löytää vaatteita, niin en tajua sitäkään miks on pakko alkaa rienata kroppaansa sen takia. Rienais mieluummin vaateketjuja!

    VastaaPoista
  2. Niin ja silleen saatanasti mullekin silti on löytynyt vaatteita (ja näille rienaajillekin vähintään yhtä paljon).

    Et terve vaan. En ees jaksa kyl laittaa niitä henkilökohtaisia terveisiä kun siitä tulee kuitenkin taas vaan sellanen pöö pökk pökkelis itelläs on syömishäiriö!!

    VastaaPoista