keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Tavallista ernumpi

Aaaaaaa minä rakastan tuota typerää raidallista jakkua. <3 Suunnittelin asukokonaisuuden sen ympärille, sillä se on himotellut minua jo pitkään roikkuessaan vaatekaapin ovessa. Yhtäkkiä huomasin lähteneeni ulos farkuissa, joiden takataskuun olen silittänyt sateenkaarihomoperhosen ja lierihatussa! Oi onnea. Paitsi näinä päivinä kyllä suututtaa, että salkku on jäähyllä. Miten cool se olisikaan ollut. :<

Rakkausjakku on H&M:stä, kengät You Know Shoes, laukku Indiska, hattu Beyond Retro, muut vanhaa.Takki on Zarasta viime vuonna, yksi neljästä surkeasta villakangastakistani. Kuinka ylpeä olisinkaan jos minulla olisi vaan yksi ja se olisi täydellinen.


Kattokaa tätä seuraavaa! Mä olen mies. <3


Tänään katsoin punaista nahkatakkiani, ja ajattelin, että se on varmasti ehkä viimeinen uutena ostettu vaatteeni. No tuskin sentään, mutta tuli jotenkin juhlallinen olo. Haha.

3 kommenttia:

 1. Aah! Sä oot tossa liituraita-takissa ja hatussa ja laseisse maailman päheimmän ernu-nörtin/nörtti-ernun näkönen! Ihan loistava asukokonaisuus! Mutta oisit vilauttanu sitä perhostakin :)

  Sairasta kyl jotenki toi ajatus, että punanen ois vika uus O_O

  VastaaPoista
 2. Tykkään niin tosta "Mä oon mies.<3" -kommentista. Alko hymyilyttään:), niin sua. Just hyviä kuvia!! -Jonna

  VastaaPoista
 3. Kiitti virpi ja jonna, joka jaksaa aina kommentoida. :)

  VastaaPoista