keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Liedryhmän pikkujoulut ja hikkeilyä

Eilen oli liedryhmän pikkujoulut. Sopivasti ruokaa, suklaata ja vähän boolia hehe. Laitoin päälleni blogi-inspiraation seurauksena ostetetun H&M hameen sekä yläosat kirppikseltä (alla on olkaimeton, päällä pitsinen). Kukka myöskin H&M, saappaat peruksimmat Bianconi, korvikset vintage. Rakastan tuota hametta ihan överinä, mutta en useinkaan käytä sitä, koska tämä on ainoa mitä sen ympärille keksin, eri kengillä tietysti yleensä mutta en viitsinyt ottaa sisäkenkiä tuollaiseen aika vapaamuotoiseen tilanteeseen.
Vähän muuten ärsyttää, koska tuo kukka on tulossa tiensä päähän, ja olisin mielelläni käyttänyt sitä jatkossakin. Nyt skarppasin sitä hiuslakalla eikä varmaan tehnyt hyvää. :<

Sitten kiskaisin vielä päälleni äidin vanhan punaisen viitan 70-luvulta ihan ensimmäistä kertaa ikinä. Tätäkin olen hillonnut jo sata vuotta mutta en koskaan ole saanut käytettyä. Mutta tämähän on ihana! Tässä sata kuvaa, kärsikää! Hahhaaa. Hanskat on Kiinasta ja huivi ikivanha.

Tänään sitten menin kouluun tekemään kokeita ja ottamaan sikapiikin. Nörtteilin ihanassa Zaran neulemekossa, jonka olemassaolon olin unohtanut. Kukka taas H&M, helmet perintöä ja poolo H&M. Saappaat samat kuin aina. Mut vähän ärsytti kun kävin myös röntgenissä, ja jouduin ottamaan tukan auki ja sitten mun ihan täydellinen yön yli nukuttu ja aamulla pinneillä skarpattu kampaus jouduttiin avaamaan. :< Joten tässä neljän pinnin homoilukampaus haha.

2 kommenttia:

  1. Tuo viitta on aivan superihana!

    Monesti parhaat a uniikeimmat jutut just löytyykin muualta kuin kaupoista :)

    VastaaPoista
  2. Olen ihan samaa mieltä! :>

    t. Hanna

    VastaaPoista