keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Paluu erääseen mahtavaan lokakuiseen iltaan

Sen verran on taas aikataulut heittäneet, että tämä aivan mahtava ilta lokakuulta saa loistavan julkaisunsa vasta nyt. Olimme siis lähdössä ensin kaverin lapsen syntymäjuhliin Arabiaan jonkinlaiseen vallattuun taloon ja sieltä sitten jatkoimme Dtm:n burlesque-juhliin. Kummatkin juhlat olivat aivan mahtavat, lapsijuhlat kavereiden näkemisen, hyvien tarjoiluiden, tanssimisen ja musiikkiesitysten ja burleskipippalot upeiden naisten takia. :) Vähän haastetta toi pukeutumiseen se, että tilanteet olivat aika erilaiset ja överit bilevaatteet piti vajaannuttaa vähän hillitymmiksi alkuiltaa varten. Tässä ratkaisumme.

Hanna: Itse ajattelin, että lapsijuhlissakin on varmaan aika rento meininki, niin jätin vaan pitkät hanskani kassin pohjalle ja pistin perusneuleen päälle. Pukeuduin teemalla riikinkukko ja päälläni on Virpin vanha H&M mekko, Tukholmasta monta vuotta sitten ostetut riikinkukkokorvikset, saumasukkahousut, puuhka Cyber shopista, pitkät juhlahansikkaat ja törkeät överikengät sekä kirjelaukku kirppuiluja. Parasta oli myös esittää vanhan lauluyhtyeen kanssa pikkukappale, eli jee kiitti siitä. <3

Virpi: Minulle tuli pieni kriisi pukeutumisen suhteen. Oltiin nimittäin saatu kuullu noista burleski-juhlista about tunti ennen kuin aloin tehdä lähtöä Helsinkiin, joten tuli pakattua aika nopeasti ja vähän mitä sattui. Ihan kiva lopputulos tuli kuitenkin, vaikka saumasukkikset unohtuivatkin ja kengät ovat aika tylsät. En kokenut, että olisi mitään järkevää tapaa saada burleski-teemaan valitsemaani leopardi-paitaa lapsisystävälliseksi, joten olin alkuillan ihan suosiolla tavallisessa mustassa h&m vaimarissa, jonka sitten vaihdoin juuri ennen paikan vaihtoa tuohon leopardipaitaan ja lisäsin vielä hansikkaat ja kaulakorun. Leopardi-paita on muuten hankittu kirppikseltä ja se on peruja hurjasta glamrock menneisyydestäni :D Hame on zaran, hiuskoriste h&m, kengät zio, hanskat h&m, kaulakoru ja korvikset vila. Meikkinä oli ihan perinteiset kirkkaat huulipunat ja fitarimainen ylärajaus. Oli kyllä ihanaa päästä käyttämään vaatteita, joita ei yleensä tule käytettyä, esim. tuo kaulakoru on yleensä tosi vaikea pukea, mutta nyt ei haitannut vaikka se vähän rivoilikin :D En jaksa venaa, että pääsis taas burleskoimaan!Sitten kuoriuduimme burlequepimuiksi. Kiinnittäkää huomio riikinkukonsulka -inspiraatiolla tehtyyn silmämeikkiini, josta en todellakaan osaa sanoa, miten tein sen, sanoo Hanna.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti