keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Syksyn takkeja ja asuja

Joskus syksyllä oli tällainen kummallinen vaihe, että jopa vaihtelin vaatteita. Silloin jo ajattelin, että tämä on saatava tallennettua, mutta nyt vasta oli aikaa ja jaksoin. Tässä siis jotain tyylillä elo-syyskuulta.

Tätä Vilan mekkoa en käytä ikinä, vaikka olen sen omistanut sata vuotta. Sen kanssa Clark'sin ballerinat ja H&M poolo (paras). Takkina Zaran punainen parhaus, joka ei suostu kuvissa ikinä näyttämään miltään ja siksi aina kiskon sitä. :<






Tämä Uffista löydetty mekko on vähän iso ja kutittaa vietävästi, mutta tykkään siitä kuitenkin aika paljon. Sen kanssa Clark'sin korkkarit ja Tallinnasta ostettu nahkatakki.







Sitten viimeisenä taas todiste siitä, että leveä helma vaan on mun juttu, sopii aina, näyttää hyvältä ja on muutenkin paras. Mietin kauan tämän Ginasta olevan hameen hankkimista liikojen carbabe vibojen takia, mutta pizzerian pöytäliinaksikin kutsuttu hame on ollut käytössä tosi paljon. Sen kanssa H&M paita: ikilemppari joka on alkanut kulahtamisensa ja ainainen kukka, kengät on kirpparilta ja takki rakastettu MicMacin. <3<3 Tuhat sydäntä ja silleen.





Nyt kevät voisikin jo tulla, että pääsisin oikeasti käyttämään vaatteitani. Äääää talvi katoa homo äyäyäyäyäyä plöts. :<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti