keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Kevätsiivousta ilmassa

Viime aikoina olen taas päästänyt sekasorron valloilleen huoneessani ja varsinkin vaatekaapissani. Pukeutuminen käy hassun hankalaksi, kun ei muista mitä vaatteita edes omistaa, mitkä ovat pesussa ja mitkä rikki. Ja tietenkin että missä nämä kyseiset vaatteet edes ovat. Suoritin siis pienimuotoisen kevätsiivouksen (vai pitäisikö sitä nyt jo kutsua kesäsiivoukseksi?)vaatekaapilleni.


Revin kaikki ylä- ja alaosat sitten ulos kaapista ja viikkasin ne sängylle.



Ja miten pieneltä tuo määrä näyttääkään! Tunnustettakoon, että tuossa ovat vain ne vaatteet jotka menivät takaisin kaappiin, esim. aika monet housut päätyivät joko pyykkikassiin tai korjaus-kasseihin, enkä henkari-osiota ehtinyt käydä läpi ollenkaan. Mutta silti!



Vasemmalla edessä: housut
Vasemmalla takana: farkut
Oikealla edessä: kapeat hameet ja shortsit
Oikealla takana: "muut" hameet



Vasemmalla edessä: peruspaidat
Vasemmalla takana: pitkähihaiset
Oikealla edessä: mustat hienommat paidat
Oikealla takana: värilliset hienommat paidat



Edessä: käytetyimmät villatakit
Takana: harvemmin käytetyt villatakit



Ah, miten ihanan siistiä tuolla kaapissa nyt on! Siis ainakin noilla viidellä hyllyllä, joilla on viikatut vaatteet, kaapissa on vielä 5 hyllyä lisää, mutta ne eivät henkari-osion lisäksi myöskään ehtineet mukaan siivoukseen :P Järjestin vaatteet nyt myös vähän eri hyllille. En ole ihan varma miten kannattaisi esim. paidat lajitella, lajityypin vai käyttötrakoituksen vai värin perusteella? Tällä hetkellä minulla on käytössä joku outo sekoitus noita kaikkia, mutta sen vuoksi välillä unohdan missä minkäkin kuuluu olla. Lajitteluvinkkejä otetaan vastaan!

En siis valitettavasti ehtinyt käydä kaikkia vaatteita yms. läpi. Henkari-osio on vielä setvittävä ja sukat ja alusvaateet olisi käytävä läpi. Ja korut sun muut asusteet. Ja kengät olisi huollettava.Ja ne korjauskassin vaatteetkin sopisi joskus korjata... Ei taida tekeminen hetkeen loppua :P

2 kommenttia: