tiistai 27. heinäkuuta 2010

Verka Serduchka was here

Oli kaverin synttärit ja teemana euroviisut. Itse en ole kauheesti ikinä viisuja katsellut, niin päätin pukeutua sitten ensimmääiseksi, joka mieleen tuli. Sattumalta vaatekaapistanikin löytyi varsin sopivat vaatteet (en tiedä pitäisikö tästä huolestua).Olin siis Verka Serduchka. Pakko myöntää, että olen ihan tyytyväinen tuohon kokonais-lookiin, vaikkei se nyt ihan yksi yhteen ollutkaan. Hopeaa ja paljettia oli kuitenkin ihan riittävästi ja nahkainen solmio ja nahkavyö sekä siistimmät kengät, luovat vähän uniformumaisuutta asuun.
Huivi meni turbaaniksi mielestäni todella kivasti! Pitää yrittää alkaa käyttää useammin ja arkenakin!
Lasit olivat aika vähän päässä illalla, koska könköt festari-lasit kun ovat, valuivat koko ajan nenää pitkin.


Tässä kuvassa näkyy hyvin tuo pikku-tähti jonka kiinnitin turbaaniini. Se on aika paljon pienempi kuin Verkan asussa, mutta mielestäni ajoi kuitenkin asiansa.

Olen varsin tyytyväinen näihin meikkeihin! Olen muutenkin innostunut nykyään taas silmämeikeistä.

Punainen kynsilakka matchaamaan huuliin. Tunnen nykyään muuten kauheeta tarvetta lakata kynnet asuun sopiviksi. Se tuntuu siltä loppusilaukselta. Melkein jopa nolottaa olla hienoissa hepenissä, kynnet täysin laittamattomina. Mitä minulle on oikein tapahtumassa?

Ai niin! Tulin aika tuijotetuksi tuona iltana ja seuraavana aamuna laahustaessani kotiin, tosin koin suuren osan tuijotuksesta ihan hyväntahtoisena huvittuneisuutena. Vikalla puistotiellä vastaani juoksi kaksi lenkkeilijä, jotka tuijottivat pitkään ja juoksivat ohi, mutta sitten toinen lenkkeilijöistä huikkasi perään, että "makee puku" ja näytti peukkua :D Jee!

ps. loppu-illan kuvat (sis. Hannan asun) tulevat myöhemmin, sillä jostain syystä blogger ei suostu lataamaan niitä. Mikä lie sensuuri iskenyt :P

2 kommenttia:

  1. Hohhohhoo! Ihan mahtava asu <3 Oot niin Verka Serduchka kuin olla ja voi! Tykkään tästä tosi paljon.

    -Vera

    VastaaPoista
  2. Kiitos :D Viihdyin kanssa tossa asussa tosi hyvin, sisäinen Verka Serduchkani oli ihan liekeissä. Pitäis varmaan pitää uudet euroviisu-bileet!

    VastaaPoista