tiistai 30. heinäkuuta 2013

Bailausta Jyväskylässä: känniset vuosikymmenkarikatyyrit!

Lähdettiin tyttöporukalla viettämään kesäviikonloppua Jyväskylään. Tarkoituksena oli tarkastaa ystävän uusi kämppä, syödä hyvin, bailata, uida ja värjätä Hannan tukka. Kumpikaan meistä ei päätynyt uimaan, mutta muutoin viikonloppu oli sangen onnistunut!


Leikkasin tukkani tooodella paljon lyhyemmäksi mitä se on pitkään aikaan ollut välineenäni kunnon oranssit keittiö-Fiskarsit kuten aina. :D Innostuin tosi paljon tästä lyhyestä mallista, ja se aikaansai jotenkin yllättänäv 70-luku-androgyynit vibat. Niinpä tartuin UFFilla tähän maksimekkoon, joka yllätti vähän itsenikin. Virpi värjäsi mut sitten just ennen bilettämään lähtöä sillä samalla Santen hennalla (sävy flaming red). Punaviini tekee aikamoisen eron lopputulokseen, ja saattoi olla osansa asiaan myös kesän vaalentamalla pohjalla ja 3 tunnin vaikutusajallakin, mutta lopputulos oli aikamoisen liekehtivä! Harmi vaan, että 2 pakettia ei meinannut riittää tähän superlyhyeenkään malliin, joten oon vähän alkanut suunnittelemaan jotain halvempaa hennaa. Liekkijeesukseksi sitä kuitenkin päädyttiin taas aika onnistuneesti.


Virpikin yritti tavoitella 70-lukua korkeavyötäröisten ja leveälahkeisten farkkujensa sekä eteerisen ilmavan paitansa avulla, mutta päätyi näyttämään jälleen lähinnä kasarilta. Mutta mikäs siinä kasarissa: kiva överi vuosikymmen!Näissä kahdessa kuvassa meillä on luomilla Hannan ostamat Maybellinen Eye-tattoo voidemaiset luomivärit. En tiedä mitä muut ajattelee, mutta me ollaan hulluina näihin! Mun (Hannan) oli pakko ostaa vielä se mustakin, ja ainoa asia, mikä näissä harmittaa, on se, ettei hopea kuulu valikoimiin. Kokeilujen perusteella nää on laadultaan, pigmentiltään, pysyvyydeltään ja cooliudeltaan loistavia.Virpi näyttää Hannalle lasiin heijastuvaa sateenkaarta.Minä(Hanna) sekosin, ja hyppelehdin puistossa jo jokseenkin humaltuneena pakottaen Virpin kuvaamaan, sillä halusin vangita "70-luvun ilon".
Lopuksi kuva viikonlopun emännän - bestfulness anin - kanssa. Vahingossa lopulta päädyttiin näyttämään aikamoiselta vuosikymmenkarikatyyripoppoolta, vaikka tarkoitus oli vaan laittautua näteiksi. Oltiin myös parhaasti blondi, brunetti ja punapää, eli melkein kuin Charlien enkelit!! Ystävällinen ohikulkija-setä otti kuvan meistä törtöistä, varjo näkyy hienosti mukana. JEE oli ihan paras viikonloppu! <3

2 kommenttia:

  1. oli niin kivaa! olisittepa täällä joka viikonloppu.

    VastaaPoista