sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Huiviviikon aloitus ja ottelu suklaakakun kanssa

Pikapostaus iltasella!

Käytiin Mbarissa läskityssuklaakakulla, joka viimein vei voiton minustakin, inothimoisesta suklaaövereiden vetäjästä. Mutta se on Helsingin paras suklaakakku!

Koska nautimme nollakeleistä, lähdin liikkeelle tässä asussa, josta olen aiemmin saanut kommenttia, että näytän natsileffan pahikselta. Ennen pidin tämän kanssa mustia silmänrajauksia, mutta silmälasit olivat nopeampi keino pahistella tänään. Mekko, vyö ja laukku ovat kaikki kirppuilujen tulosta ja itseasiassa kaikki Roban Uffista joka on suosikkini kuten ilmi on käynyt. Kengät ovat vanhat You knoe shoesin lempinauhakenkäni, joita olen paikkaillut akryylimaalilla. :< Huivi on ostettu joskus Sokokselta.

Laitoin muuten marmattavalle äidilleni jauhot suuhun. Hän valitti helman olevan liian lyhyt, johon vastasin, että juuri sen takia pidänkin tästä. Mutta todellakin voisin useamminkin käyttää tätä mekkoa (vaikkakin se on aika vesiraja).

Asu onkin oikeastaan omiaan kuvaamaan ensi viikon projektiani. Koska tosiaan pukeutumissaralla on ollut vähän nuivaa, haasteeni ensi viikolle kuuluu näin: HUIVIVIIKKO! Viisi päivää huivillisia päivänasuja! Sillä ei tällaisen kasan omistaminen vaan ole oikein, jos ei ikinä niillä mitään tee. Samalla tulee vähän joskus mietittyäkin mitä päälleen pistää.

Katsotaan onnistuuko huiveja käyttämätön huivinrakastaja selviämään viiden päivän koitoksesta näyttämättä idiootilta.

1 kommentti:

  1. Jee huivi-viikolle! Mäkin oon vähän miettinyt, että pitäiskö pistää pystyyn jotain teema-viikkoa, jotta saisi jotain ryhtiä tähän pukeutumiseen. Mut tsemppiä vaan sulle :)

    VastaaPoista