perjantai 26. helmikuuta 2010

Tämä postaus on oodi järkevyydelleni

Moi Virpi (ja te muut myös)! Kuten tiedätkin, minulla on tapana poiketa Uffilla aina heti euron päivien jälkeen, kun uusi mallisto on saapunut. Ja se päivähän oli viime maanantaina. Olen itseasiassa miettinyt lähiaikoina, tukeako sitä lafkaa vai ei erinäisten syiden takia, mm. hintojen ylettömän nousun ja hyväntekeväisyysepäselvyyksien takia. Mutta puhuttiin asiasta äidin kanssa, ja se sanoi hyvin: "Uff on mieletön järjestelmä, joka saavuttaa kaikki suomalaiset. Kuka tahansa voi käydä heittämässä vaatteet lähimpään laatikkoon roskiksen sijasta. Se on mieletön koneisto kaikkine kuljetuksineen ja oikea ympäristöteko. Jos siitä saadulla tuotolla pari hippiä bailaa ja joku osa menee hyväntekeväisyyteen, niin hyvä." Olen samaa mieltä! Ajatelkaa, minkä määrän jätettä joku Uff poistaa kaatopaikoilta. Mahtavaa. :)

No sitten saaliiseen. Ostin tietenkin käytännöllisiä ja yhdisteltäviä yläosia, lämpimiä neuleita, sekä hyviä arkihameita, joissa voi soittaa pianoa.
Joo joo, näin kävi!

.......NOT!

On muuten todella vaikea käydä kaupoissa oikeasti etsimässä jotain, kun etsimäänsä ei ikinä löydä, mutta kaikkea muuta sitäkin enemmän. Kun olen löytänyt sen mustan kaipailemani yläosan, olen varmaan jo hautautunut kukkamekkovuoreen. En halua edes ajatella, miltä vaatekaappini näyttää sinä päivänä, kun ensimmäinen lämmin+hyvännäköinen neule astuu kuvioihin.

Mutta jorinat sikseen. Nyt on ollut niin paska viikko, että kelpaa esitellä näitä kaunokaisia. <3 Kuvat on muuten meikittömiä hahhahhaaa realismit peliin ja silleen.

Ensimmäisenä tämä söpö kesähaalari. Myös selkä on avoin sillä tavalla v-kaula-aukkomaisesti. Ihanat napit edessä, ja sivuilla on sellaset liehukkeet, joilla tuo sidotaan taakse niin, että istuu vyötäröltä.
Laitoin kaksi kuvaa kun molemmat on niin kivoja. Tarkoitus olisi lyhentää lahkeet, koska noi on jotenkin vähän höntit, mutta mä oon taas niin paniikissa tän vaatteisiin kajoamisen kanssa, että en ole saanut mitään aikaiseksi. Jos olisin, niin käyttäisin tätä jo nyt harmaiden sukkahousujen, helmien ja kirkkaanpunaisen huulipunan kanssa.

No kukkamekkoja ei voi ikinä olla liikaa.... Eihän? No, tämä nyt ainakin lyhenee. Mutta tämä on sellainen ihan erilainen, kevyt ohut läpinäkyvä kesämekko. Sitten punaisten korkkareiden ja paljaiden säärien kanssa! Kuva ei tee tälle kyllä oikeutta, mutta oikeasti tämä on hieno.Tämän farkkuhameen ostin, koska olen haaveillut jonkinlaisesta pönötysfarkkuhameesta bisnestyyliin, joten sitten päädyin sovittamaan tätä, vaikkei tämä ole ehkä ihan sitä mitä hain. Ja sitten ostin tämän, koska näytin mielestäni kivan hedelmälliseltä tässä. Ajattelin, että musta olkaimeton toppi ja punaiset huulet tekevät hauskan iltakokonaisuuden. Tämä on sitäpaitsi vähän erilainen kuin vaatteeni yleensä. Kuva myös takaa, koska nuo taskut ovat ehkä mataluuden lisäksi niitä asioita, jotka tässä häiritsevät. Ostin tämän tosiaan aika kokeiluluontoisesti, mutta laitoinkin sen jo tänään päälleni. Ja tämän kanssa kyllä voi yhdistää oikeastaan mitä tahansa. Monikäyttöinen todella. :)

Viimeiseksi paras. Harkitsin pitkään tämän hankkimista, koska minulla ihan aikuisten oikeasti on liikaa halpoja villakangastakkeja. Tämä alunperis Ellokselta peräisin takki oli kuitenkin sitten pakko ostaa, koska

1. Kalus on mahtava, sillä tästä saa joko modernin tai klassisen
2. Minulla ei ole oikein mitään modernia tällaista, jossa on volyymiä
3. Mielestäni tämä vöineen imartelee vartaloa, mitä yksikään talvitakkini ei tee.

Voitte uskoa, että alkoi verenpaine kasvaa samaa tahtia, kuin vaateröykkiö käsivarrella. Kanta-asiakasalennuksen jälkeen koko satsille jäi kuitenkin onneksi hintaa vain 55 euroa. Se oli helpotus, sillä olen tehnyt Uffilla parikin kertaa sadan euron reissun.

Loppukaneetiksi voisi sanoa, että nyt on shoppailtu, jossain vaiheessa vois alkaa myös pukeutua. :/

Ainiin ja ps. mun huoneessa tuoksuu kirppikseltä. Hahhahhaa. Vähän häiritsevää ehkä välillä?

2 kommenttia:

 1. Hahhah, onnee vaan järkevyydelle :D

  Mutta löysit kaikkee hienoa! Varsinkin haalarit ja takki on musta upeita! Ja farkkuhame on jännä, jotenkin en ois osannu kuvitella sua farkkuhameessa, mutta hienoltahan se näyttää :)

  Ja voisithan sä vaan harsia lahkeet ja jättää ekstrat? Niinhän mä aina teen, vaikka se johtuukin siitä, etten vaan jaksa lyhentää niitä kunnolla :p

  VastaaPoista
 2. Siis mä aion tehdä tosta haalarista sellasen shortsimittasen, ihan kesäkesähaalarin.

  Ja toi farkkuhame on ollut positiivinen yllättäjä. Sen kanssa sopii mikä tahansa, koska se on niin perus, mut se on jotenkin niin virallinen, että kaikki siistiintyy sen kanssa. Ja sen lisäksi: siihen on piilotettu jotain venyvää, sen kanssa melkein voi soittaa pianoa. O_O Ja tosiaan just se, että mulla ei ole _mitään_ tollasta, ja sen takia tota on tullut käytettyä sikana, koska se on ainoa ton tyypin vaate. :)

  Ja joo se takki räjähtää. Mut ei sekään sovi leveiden pitkien helmojen kanssa, joten se takin teettäminen on syksyllä edessä. Mut se nyt varmaan ei oo huono asia edes.

  VastaaPoista