maanantai 21. syyskuuta 2009

Science fiction party!

Kuten aiemmin jo totesinkin, jouduin muuttamaan uudelle paikkakunnalle opiskelupaikan perässä. Oli siis järjestettävä läksiäiset. Uusi paikkakuntani tuntui vieraalta ja kaukauiselta kuin toinen planeetta. Siispä teemaksi tulikin sci-fi :)

body: gina tricot
sukkahousut: ?
vyö: Italiasta, jostain pikkuputiikista.

Toinen syy teemaan on se, että olen halajanut ties kuinka kauan olla sini-ihoinen, joten tartuin heti mahdollisuuteen toteuttaa tämä pitkäaikainen unelmani. Kipitin siis nopsajalkaa Aprilliin ja ostin itselleni sinistä ihomaalia. Olisin toivonut sävyn olevan hiukan vaaleampi ja hopeisempi, mutta valikoima ei ollut mitenkään päätä huimaava, joten päädyin vaaleimpaan siniseen mitä löytyi. Ihan kiva sävy, mutta näytän mielestäni vähän smurffilta :/ Varsinkin kun on tuo valkoinen bodykin. Ostin myös sinistä hius-glitter-geeliä ja lakkasin kynteni sinisellä glitter-lakalla. Yritin epätoivoisesti etsiä sinistä huulipunaa, mutta sitä ei ilmeisesti myydä missään :( Jos joku tietää jonkin paikan, mistä sitä voisi saada, niin vinkatkaa toki, olen epätoivoinen!Pääsinpä vielä tuota vyötäkin käyttämään! Italiasta sen hankin, kun rakastuin leveään ja pehmeään nahkaan, mutta solki on jotenkin liian pyöreä ja kova ja puhtaan hopeinen, niin ettei tuota ole tullut kertaakaan käytettyä. Se olikin jo päätynyt kirppari-laatikkooni, mutta en ole vielä(kään) saanut raahattua itseäni kirpulle myymään, joten vyö pääsi käyttöön ja kruunasi asuni. Hyvää kuvaa siitä ei valitettavasti löytynyt, mutta mielikuvitustaan voi käyttää!

Kengistä ja takista ei harmikseni tullut otettua yhtään kuvaa. Takki oli Pride:ssa pitämäni lyhyt olkatopattu nahkatakki ja kengät olivat ihanat hopeiset tossut Dieseliltä. Tossut ovat tosi söpöt, mutta valitettavasti käyttökelvottomat: eivät pysy millään jalassa. Bodyyn olin vielä kiinnittänyt pienet olkatoppaukset.


Ystävä lainasi minulle tekemäänsä upeaa foliohattua!

Hannakin oli toki juhlinnassa mukana, mutta en valitettavasti löytänyt hänen hienosta asustaan yhtäkään kuvaa. Noita kuvia ei muutenkaan kauheesti ollut, oltiin niin hauskanpidon tuoksinnassa. Ja nuo muutamat kuvat ovat aika lailla huonolaatuisia, joten pahoittelen, jos jonkun silmät menee ristiin noita katsellessa.

Oli kummiskin superhauskaa! :)

3 kommenttia:

  1. mua ärsää ettei musta ja jennistä oo yhtään kuvaa tuolta! :(

    VastaaPoista
  2. Se on kyl harmi, teillä oli ihan loistavat asut :<

    Mutta mun kamerasta ei kyllä löydy oikeen muuta ku pari tärähtänyttä kuvaa musta ja n. tuhat totaalisesti heilahtanutta kuvaa leiasta ja han solosta :D

    VastaaPoista