perjantai 18. syyskuuta 2009

Vihdoin ja viimein

Hah, onpa ollut kiireitä. Muuttoa (josta lisää myöhemmin),festaria (joista lisää myöhemmin), opiskelun aloittamista (josta lisää myöhemmin) jne.jne. Loppukesä ja tämä alku-syksy on ollut pukeutumisen suhteen todella ihanaa aikaa. Säät sallivat aika lailla kaikenlaisten vaatteiden käytön (ei nyt ihan talvitakkejen tms., mutta kuitenkin) ja olo on ollut ispiroitunut ja seesteinen (siis mitä vaatteisiin tulee, muuten kaikki on ollut kaaoksessa).

Syksy on jo aika täysiä menossa, mutta minä olen vielä totaalisen jumissa kesässä, ja aioinkin postata vielä nuo muutamat kesä-jutut ettei tämä kesä-fiilis jää vainoamaan minua vielä talveksikin.

Oltiin siis Hannan ja yhteisen ystävättäremme kanssa second hand -kierroksella. Yritin jopa tehdä taustatöitä ja kävin greenfashionfreak:in Nein ylläpitämällä kirpparikesä-sivustolla. Etsin kaikki paikat ja suunnittelin meille mahdollsimman optimaalisen reitin. Emme kuitenkaan sitten ehtinyt käydä kaikkialla missä piti, esim. Kaivarin kanuuna, jonka olisin kovasti halunnut tsekata jäi käymättä. Hannahan on aiemmassa blogissaan jo kirjoittanutkin aiemmasta second hand -kierroksestamme ja nytkin vierailimme monissa samoissa paikoissa, esim Penny Lane on kestosuosikki, sieltä hankin ensimmäisen morsiuspukunikin <3 Haluaisin minäkin vähän kirjoittaa jotain raporttia paikoista ja mitä mistäkin löytyi, mutta se saa jäädä toiseen kertaan, kun on enemmän aikaa (vaikka eihän sitä ikinä ole...). Tässä kuitenkin vielä sen päivän asu.



farkut: filippa k
paita: H&M
laukku: isoäidin vanha
kengät: vagabond (kait, en oikeen enää muista ja lahkeet kätkee ne aika onnistuneesti...)

Muistan kun näitä leveälahkeisia ja korkeavyötäröisiä farkkuja alkoi ilmestyä muotilehtiin, ja minä ajattelin, että ihan ok, mutten tulisi itse ikinä hankkimaan. Sitten törmäsin näihin aivan sattumalta ja nämä vaan veivät sydämen mennessään. Ja käytettyä on tullut myös, vaikka hieman alussa epäilinkin. Käyttöä vähän rajoittaa se, että yritän pitää näitä siistinä, eli en viitsi vetää näitä päälle jos on tiedossa nurmikolla makoilua taikka maalailua (vaikka tulinkin nämä vetäneeksi päälle hippi-bileisiin). Ja aivan super-ihanaa näissä farkuissa on se, että tuo korkeavyötärö on ihan oikeasti korkea ja vyötäröllä. Kauhean usein korkeavyötäröisiksi tarkoitetut vaatteet eivät tunnu olevan korkeaa vyötäröä nähneetkään. En sitten tiedä onko minun (ja kaikkien ystävieni keiden kanssa olen asiasta keskustellut, eli valittanut) vyötäröni vain hassussa paikassa, vai onko nuo vaatteet tehty jollekin ihan ihme ruumiinmallille? Veikkaisin ehkäpä jälkimmäistä... Korkeiden vyötäröiden epäkorkeus kuuluu ehdottomasti samaan "mitä helvettiä"-osastoon empire-linjaisten paitojen ja mekkojen olemattomien rintamus-kaistaleiden kanssa.



Ja halusin vielä esitellä upeita uusia arskojani! Ah kuinka rakastanakaan näitä! Olen käyttänyt nyt sykysllä löhes joka päivä pyöräily-laseina. En tiedä onko näistä kauheasti hyötyä siinä tarkoituksessa, mutta rakkaus onkin sokeaa <3 Ja nämä siis ovat Ankkarockissa ihan vaan soneran teltasta napatut. Soneralla on kyllä aina hienoja arskoja jaossa, edellis vuonna tuli napattua upeat pinkit yksilöt Ilosaarirockissa.



Eikös ole nekin mahtavat? :D

Vois kyllä harkitu joskus hankkivansa kunnon arskat, kaikki mun rillit on jotain festari-halpis-kamaa, liekö noissa suojauksia lainkaan :/

No tässä kaikki tältä erää, mutta vielä on kesä-asuja jäljellä!

ps. Hassua kuinka olenkaan ikävöinyt tätä bloggaamista <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti