lauantai 19. syyskuuta 2009

Viktoriaaninen pikkupoika vai Marie-Antoinette?

Tämä asu syntyi töiden loputtua, tajuttuani, etten ollut käyttänyt näitä shortseja kertaakaan koko kesänä. Syitä käyttämättömyyteen olivat lähinnä se, että koin shortsit astetta liian lyhyiksi töihin ja vapaalla tuntui aina olevan luvassa jonkinasteista maassa makaamista, enkä halunnut sotkea niitä. Tuona päivänä oli kuitenkin tiedossa vain rauhallinen reissu kirjastoon, joten uskaltauduin vetämään nuo päälleni.

shortsit: zara
paita: zara
kengät: biancoPaidan ihana leikkausEikö olekin näyttävä "kampaus"? :D

Shortseista tulee minulle jotenkin todella kivat viktoriaaninen-pikkupoika-fibat, joten halusin laittaa niiden kanssa ehdottomasti jonkin paitapuseron tyyppisen semi-poikamaisen yläosan. päädyin sitten tuohon aikoinaan zarasta hankittuun mustaan paitaan. Paita oli joskus ehdoton suosikkini ja käytin sitä jatkuvasti, mutta esim. viime vuonna en tainnut käyttää tuota kertaakaan. Pidän siitä kaikesta huolimatta todella paljon, halusin kait vain säästellä sitä (minulla on typerä tapa yrittää jotenkin säästää lempi-vaatteitani, en tiedä mitä varten. Tuntuu, että tuollaisesta ajattelusta kannattaisi yrittää päästä irti :/)... Paidan naisellinen leikkaus toi kuitenkin tässä yhteydessä minulle enemmän mieleen Marie-Antoinetten ja vaikutelmaa lisäsi vielä pois-naamalta kiinnitetty tukkani ja ihana lähes neon-punainen huulipuna. Mitä mieltä muut ovat: Marie-Antoinette vai viktoriaaninen pikkupoika, vai ei kumpikaan? :D

Tässä vielä vähän kuvia Marie-Antoinettesta, kuvia viktoriaanisista pikkupojista ei syystä tai toisesta löytynyt.Ah, kuinka rakastankaan rokokoo-tyyliä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti