maanantai 11. lokakuuta 2010

Ensimmäiset ostokset sitten lakon

Noin kuukausi sitten kaupoistaostamattomuusputkeni sitten katkesi. Toissakesänä päätin aloittaa shoppauslakon, joka koski kaikkea pukeutumiseen kaupasta uutena ostettua, paitsi alusvaatteita ja kenkiä. Kirppikset ja secondhand-kaupat eivät siis kuuluneet lakkoon ja niitä kolusinkin ahkerasti. Alusvaatteiden ja kenkien osalta sen sijaan ei mitään superhamstrausta tapahtunut, vaan näiden 14 rätittömän kuukauden aikana taisin ostaa vain kahdet kengät ja yhdet rintsikat.

Oikeastaan lakossa en enää pidempään aikaan ole ollut, mutta estetiikan tajuni ja kulutustottumukseni ovat oikeasti muuttuneet niin paljon, etten ole löytänyt mitään ostettavaa. Täytyy sanoa, että tässä projektissa pääsin siis todella hyvin tavoitteeseen. :)

Inhoan sitä tapaa, jolla ihmiset "varustautuvat uuteen kauteen" ostamalla kaikkea turhaa. Nämä kolme asiaa kuitenkin pelastavat syksyni, joten ehkä minut lasketaan nyt varustautuneeksi. Talvikenkiä olen hakenut pitkään toivottomasti, mutta nyt lopulta löysin nämä ihanat nilkkurit Vagabondista. Kengät olivat ihan oikea tarvehankinta, mutta sitten päästään hupiosastoon. Hiekan väriset huivi ja baskeri sopivat loistavasti kirkkaanpunaisen huulipunan kanssa, ja siivottuani huivilaatikkoni kaikistan ylimääräisyyksistä erikoisempiakin lempihuiveja tulee käytettyä paljon helpommin.
1 kommentti:

  1. Uh, noi kaikki näyttää niin kivoilta... Itteekin alkaa himottaa, vaikkei toi baskeri ja noi huviit oo yhtään mun perinteistä värimaailmaa!

    VastaaPoista