tiistai 12. lokakuuta 2010

Hups huumaa!

Kirjoittelin, että suunnittelen kirppis-ostelun rajoittamista. No... Se ei mennyt ihan niin putkeen kuin ajattelin. Juttuhan meni siis niin, että minun oli lähdettävä kierrätyskeskukseen etsimään vaatekaappeja ympäristötaide-projektia varten. Kaappeja ei löytynyt, sen sijaan jotain muuta tarttui mukaan.


Ihana fiftari-tyylinen mekko. Mietin vähän, että lyhentäisin tuota helmaa, sillä minulle tulee vähän hassu olo tuon pituisessa helmassa, mutta toisaalta tuo helman pituus sopii itse mekkoon todella hyvin, ja lyhennys saattaisi pilata koko vaatteen. Mielipiteitä?


Yllätys: uusi vyö! Mutta tällaista ohutta nahkavyötä olen oikeasti etsinyt pitkään!


Ja sitten vielä kaksi solmiota. Noita on kerääntynyt kirppareilta viime aikoina aika paljon, mutta käyttöön ei ole päässyt vielä yksikään. Sinänsä olen ollut koko syksyn aika epäpukeutumis-fiiliksissä, että ongelma on kyllä ollut minussa ei solmioissa. No huomenna on facebook-virallinen "suit up"-day, niin ehkä joku noista pääsisi vihdoin käyttöön. Tuo ohuempi on muuten jotain mokka-nahkaa ja siinä on ihana tasainen lyhyesti hapsutettu pääty!

Muttamutta! Koko satsi maksoi vain 2e! Rakastan kyllä suunnattomasti tätä Imatran kirppisten hintatasoa <3


Ja sitten sain vielä tämän paidan yhdeltä luokkakaverilta. Valokuva vähän huijaa: oikeasti tämä on semmoinen kylmä tummanpunainen. Pitsi ja naisellisuus hämäsivät minua ensin, mutta päällä tämä näytti ihanalta. Jotenkin romantiikka vetoaa nyt.

Aika hyvin on taas tyhjentyneet kaapit alkaneet täyttyä. Nyt kirppistely saa kyllä jäädä tauolle. Ainakin siihen saakka, että saan soviteltua asuste-laatikkoni läpi. Seuraavaksi aion shoppailla vasta kun oikeasti tiedän mitä tarvitsen ja mitä minulla jo on! (Huom! Tämä koskee vain Imatraa! Olen menossa Helsinkiin viikoksi ja siellä saan katsella kaikkea vapain silmin ja lompakoin :p)

2 kommenttia:

  1. Olisin kyllä sillä kannalla, että kannattaa lyhentää mekko jos sen tämänhetkisessä pituudessa tulee outo olo. Muuten voi olla, että raukka jää kaappiin yksinäisenä roikkumaan. Ja sehän olis sääli :)

    VastaaPoista
  2. Joo, alan itsekin olla sillä kannalla :) Voinhan yrittää lyhentää helmaa leikkaamatta, niin että jos alkaa kaduttaa saa sen takaisin pitkäksi! (kun olis vaan se ompelukone...)

    VastaaPoista