perjantai 12. kesäkuuta 2009

Kahden vuosikymmenen loikka yhdessä päivässäVihdoin ja viimein lievästi myöhäinen postaus lakkiaispäivästä. Juhlin siis pikkuveljeni lakitusta tämmöisissä fiftari-tunnelmissa. Mekko on henkkamaukalta, ja olen siihen aivan rakastunut. Taitaa eksyä päälleni taas huomenna mennessäni juhlimaan ystäväni häitä. Ainoa mistä en ole aivan varma, on helman pitsireunus. Jostain syystä tuntuu siltä, että minun päälläni se on vähän liikaa. Toisaalta se pidentää tuota lyhyttä helmaa, mikä tekee mekosta sukulointi-soveliaan.

Kengät ovat vagabondista ja ne ovat ehdottomasti lempi-juhlakenkäni, sillä ne käyvät aika pitkälti kaiken kanssa. Tosin pikkuhiljaa alkaa kyllästyttää vetää aina samat popot jalkaan. Ehkä sitä voisi kenkä-shoppaamaan uskaltautua tässä joku päivä? Tuskin tulee kuitenkaan liikaa ostettua, sillä en voi käyttää esim. avokkaita lainkaan (tippuvat jalasta), joten se jo rajaa kenkämahdollisuuksia melko huimasti.

Tukka nyt ei ole 50-lukua nähnytkään, mutta ehkei siihen kukaan kuole :) Sen sijaan meikki yritti imitoida fiftari-fiiliksiä mustilla ylärajauksilla ja punatuilla huulilla (tosin huulipunan sävy ei ollut sitä perinteisintä kirkkaanpunaista, vaan vähän tummempaa viininpunaista).

Kun nämä juhlat oli juhlittu olikin aika vaihtaa vuosikymmentä ja suunnata Hannan kanssa yhteisen kaverimme pitämiin hippi-bileisiin.


Kaksi kuvaa, koska ensimmäisessä näkyy muodot, mutta toisessa värit. Kakkosen heiluva kuva kertoo myös aika paljon niistä bileistä. Asut olivat mitä ilmeisemmin suht. onnistuneita, koska odottaessamme metroa meistä haluttiin ottaa kuva ja saimme kuullaa tuovamme mieleen Janis Joplinin. Että näin silloin.

5 kommenttia:

 1. Hippibileet kuulostavat aika mahtavilta :D Ja tuo juhlamekkosi on tosi nätti!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja bileet olivatkin mahtavat, tuli juhlittua ihan aamuun asti :D

  VastaaPoista
 3. Aah rakastan tota mekkoa!! (ihmekös kun itsellänikin on) mutta se syttyy sun päällä! Haha.

  VastaaPoista
 4. anonyymi ystävänne kangasalta17. kesäkuuta 2009 klo 21.01

  toi mekko on tosi hieno virpi!

  VastaaPoista
 5. Hahhah, kiitti vaan ystävämme kangasalta :D

  VastaaPoista