maanantai 29. kesäkuuta 2009

Uusi laukku!


Olin katsellut tätä laukkua jo ikuisuus sitten Indiskassa, koska minulla ei ole yhtäkään mustaa keskikoon laukkua. 64 euron hinta kuitenkin sai epäröimään. Sitten alennusmyyntien aikaan kävin useammankin kerran katselemassa tätä, mutta ei se tietenkään ollut alennettuna. Perjantaina sitten päätin kuitenkin pulittaa, koska juuri tällainen on ollut ostoslistalla ties kuinka kauan. Itse en nimittäin ole mikään laukkuihminen ja siksi asioiden on sillä saralla onnistuttava helposti.
Nyt olen kuitenkin supertyytyväinen, koska tälle on ollut todella paljon käyttöä, koska ennen käytin aina jompaa kumpaa alemman kuvan laukuista: Stokkalta ostettua salkkua tai Roomasta tuotua pikkulaukkua. Todella käytännöllistä joko kantaa painavaa salkkua ympäriinsä tyhjillään tai änkeä esimerkiksi neulepaita pikkulaukkuun... Nyt ei enää tarvitse senkään vetoketjuja venytellä.

Omistan kyllä useampiankin laukkuja mutta ne ovat väriltään hankalia ja muutenkin en jaksa yleensä vaihdella laukkua. Musta sopii kaikkeen.


Ostoslistani lyhenee ennätysvauhdilla! Lähiaikoina olen jo löytänyt täydellisen mustan laukun ja mekon. Vielä kaapistani puuttuu mustat kävelykengät, mustat nilkkurit ja pari mustaa takkia. Tällä hetkellä olen kuitenkin hyvin optimistinen asioiden suhteen.
Mitä sitten taas haluaisin... Juuri nyt sydämeni halajaa fiftarimekkoa värikkäällä kukkakuviolla ja punaista laukkua. Mutta nämä eivät ole elintärkeitä joten en aio niitä aktiivisesti etsiä.

Ja olen juuri nukkunut 15,5 tunnin yöunet maailman hauskimman viikonlopun jälkeen, joten raporttia Forssan opistomiitistä ja Helsinki Pridestä tulee kunhan eksymme koneelle yhtä aikaa Virpin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Tuosta salkusta olen kyllä pikkuisen kade, pakko myöntää ;)

    VastaaPoista
  2. No, täytyy sanoa että satsaus kannatti sen kohdlla. :>

    VastaaPoista