sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Tuleva pianisti käy läskitysdrinkillä


Perjantaina oli maailmanlopun tunnelmat sään takia. Ilma oli niin uhkaava, että olin varma, että taivas tippuu päälle millä hetkellä hyvänsä. Sain kuitenkin hyviä uutisia: pääsin nimittäin konservatoriolle sisään ja nyt olen virallisesti tuleva pianisti. Tuskin maltan odottaa syksyä! Lähdin sitten vähän juhlistamaan tätä kaupungille.

Päälläni on iäisyysbaskeri jota käytän aina, hm:n poolo mikä on myöskin yksi eniten käytettyjä vaatteitani, keltainen nahkatakki on abiristeilytuliainen itselleni Tallinnasta ja rakastan sitä. Jalassani on äidin Wondersin korkkarit, jotka tuuraavat tällä hetkellä mustia kävelykenkiä minulle. Hame on kirppikseltä ja sitä kohottaa itse tekemäni kellohame. Tarvitsisin kyllä ihan oikeankin alushameen... Tämän illan jälkeen tuli kyllä mieleen että ehkä pitäisi karsia tuo hame pois kaapista kun sitä on tullut pidettyä vain kahdesti, eikä oloni ollut parhaimmillaan se päällä. Tykkään siitä kuitenkin ja kerran viihdyin todella siihen pukeutuneena. (Mitä mieltä sinä olet Virpi?)

Mutta katsokaahan kuinka kameraujo olenkaan! Kuinka vaikeaa bloggarille...
Loppuun Geisha-drinkki, joka on loistava. Sellainen vähän ikäänkuin suklaapirtelö, jossa maistuu alkoholi hienoisen viehättävällä tavalla. Hyvä seura ja tämä drinkki vähän lievensivät perjantain ahdistavaa tunnelmaa. Muutenkin säät ovat olleet kummalliset, eilen todistin häitä jotka alkoivat täydestä auringonpaisteesta ja päättyivät romanttiseen rajuilmaan! <3

1 kommentti:

  1. No mä kyllä tykkään tosta hameesta. Etkä mun muistaakseni edes tuonu sitä esiin, kun käytiin sun vaatekaappia läpi, joten ehkei se ole ainakaan vielä valmis lähtemään :)

    VastaaPoista