keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Ostolakko murenee... /Hanna


Noniin tässä istun shoppaustauon haudalla. Töistä päästyään Virpi lähetti tekstarin, joten heitin vaatteet niskaan ja lähdin kaupungille. Sitä ennen siivosin siivousmekossani, joten tässä tuleekin sitten jumitusvaatteideni kavalkadi. Tuota hametta ja neuletta käytän koko ajan kumpaakin (hame kirppikseltä, neule h&m). Lähiaikoina olen alkanut myös pitää tuota takkia useammin kuten näkyy. Tavoite on, että se pehmenisi käytössä, sillä kummitätini jäljiltä se oli melkein uutuudenkankea, vaikka vahna olikin.

Ja tässä alemmassa kuvassa myös ökysalkkuni, jota rakastan ja alan taas hulluna käyttää koulun alkaessa (ala jo oi koulu!!) ja Pertti Palmrothin kiiltonahkakengät, joita en kyllä ole käyttänyt lähiaikoina kovin paljoa.



Virpi postaa oman suhteellisen voitokkaan osuutensa luultavasti huomenna. Tässä on minun löydökseni Mangosta - yksi mekko joka sopii tuhanteen oikeaan tarkoitukseen ja sen lisäksi on vain upea mekko, joka oli hauskaa ostaa huvin vuoksi, olenpa luopio. Mutta tämä on pitkään etsimäni täydellinen pikkumusta joka sopii arkeen, juhlaan, bileisiin ja myös esiintymiseen jos laitan neuleen. Joten nyt en ole enää yhtään niin kauhuissani Rooman mekon kulahtamisesta. Tosin olisin mieluusti ottanut koon isomman, mutta menee näinkin. Jee Boing!



Ps. Koska mehän emme shoppaile (:D) tägimme on sillekin asialle kamat, joka käsittää myös vanhojen vaatteiden esittelyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti