sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Rekkisspesiaali à la Hanna ja eräs anonyymi alan asiantuntija


Noniin. Siinä se rekkis heruttaa. Haha. Rekkikset ovat minun mielestäni siistejä, joten päätin harjoitella sellaisena olemista. Vaatteet lainasi, pukeutumisvinkit antoi ja kuvat kuvasi eräs alan asiantuntija. Olen kyllä vähän pettynyt epärekkikseyteeni, mutta harjoitus tekee mestarin. Tukka on sitten mitä on koska ylikasvanut polkka ei varsinaisesti tue tätä tyyliä.


Lahkeet on sukissa, mutta vain takaa! Tämä on ehdottoman tärkeää!!


Huomaa hieno riipus, panta, ja vyönsoljen pitää näkyä. Paita on silti osittain farkuissa. Mieluiten kuitenkin niin, että alushousut näkyvät takaa.

Hahaa säälittävää epärekkikseyttä. :<
Uuh. Vyö on mielellään leveä ja solki näyttävä.


Liivi, tuo rekkisten lempivaate. Miesten t-paita on myös hyvä valinta. Meikkaa korkeintaan vähän. Jos olet ekstremempi ja tavoittelet absoluuttista rekkikseyttä, leikkauta tukkasi graafisesti ja värjää siihen huomioraita.


Parhaani yritin!! Ja tästä te kaikki muut rekkisten fanittajat saatte kuitenkin jonkinlaisen käsityksen siitä, mistä lähteä liikkeelle.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hah! Rekkikset on parhaita, tätä mieltä on myös virpi. Harmi vain, että en itse voisi pitää rekkis-naamiaisia, kun omassa pukeutumisessani on normaalistikin rekkis-viba :D

    VastaaPoista