perjantai 19. kesäkuuta 2009

Ostolakko murenee... /Virpi


Eilen koitti minulle kesätöiden ensimmäinen päivä. Pidän töihin pukeutumista suhteellisen kauheana ja ahdistavana operaationa, en ikinä oikein tiedä mikä olisi soveliasta. Kuinka rönttöinen saa olla, kuinka laittautunut, kuinka lyhyttä hametta tai avointa kaula-aukkoa saa käyttää, tai kuinka läpinäkyviä paitoja. Varsinkin kaksi viimeisintä kohtaa tuottavat minulle suunnattomia ongelmia, sillä miltei kaikissa paidoissani on isot kaula-aukot tai jos ei ole, niin ne näyttävät sitten läpi. No onneksi tuolla työpaikalla ei oikein pukukoodia ole, osa on puvuissa, mutta suurin osa ihan vaan t-paidoissa ja farkuissa, joihin minäkin taannuin sitten jo tänään.

Mutta ekan päivän kuitenkin siis skarppasin tämmöisessä yrityksessä näyttää professionaalilta. Paita on Reloadin, housut H&M:ltä (ja ne ovat siis tummansiniset, vaikka tuo valaistus yrittää muuta väittää), kengät ne samat kuluneet, mutta rakkaat Tamarikset. Takki on rakkaista rakkain nahkarotsini: aitoa nahkaa, ja tekoturkista. Nahkasalkku on isäni vanha, jonka pelastin muutama viikko sitten juuri kun se oli lentämässä roskiin. Ja onneksi ehdinkin pelastaa, olen nimittäin elänyt viimeisen vuoden suorastaan järkyttävässä mustan nahkalaukun puutteessa. Minulta hajoavat laukut yleensä puolessa vuodessa, taidan roudata mukanani vähän liikaa tavaraa... Viimeisin meni pilalle, kun vuorikankaaseen vahingossa mädäntyi appelsiini, jota en sitten onnistunut kaapimaan irti. Saas nähdä kuinka pitkään tämä kestää :D Toivottavasti pitkään, sillä tämä yksilö on liki täydellinen: se on superiso ja siinä on juuri sopiva määrä taskuja ja mahtuupa sinne läppärikin. Harmi vaan, että salkku painaa tyhjänäkin kuin vietävä.


Vielä lähikuva kauluspaitaan kirjailluista söpön söpösistä, pikkuruisista, punaisista sydämistä.


Töiden jälkeen pitikin sitten suunnata kaupungille ostamaan ihan oikeasti tarpeellisia piirustusvälineitä, mutta hetken mielijohteesta päätin tekstata Hannan mukaani vilkuilemaan myös ei-niin-tarpeellisia vaatteita. Mitään en löytänyt mitä alunperin etsin, mutta sen sijaan sorruin ihan muunlaisiin kaunokaisiin.

Zaran shortsit tulevat kyllä ihan tarpeeseen sillä entiset kaupunkishortsini olivat jääneet aivan liian pieniksi. Nämä istuvat täydellisesti ja ovat vaan ihan upean näköiset.Zarasta tarttui mukaani myös tämmöinen valkoinen silkkipaita. Olen pitkään jo katsellut tämän tyyppisiä yksilöitä, mutten ole rohkaistunut ostamaan silkin vaikea-hoitoisuuden vuoksi. Nyt kuitenkin löytyi semmoinen yksilö, joka vei sydämen ja järjen. Enköhän kuitenkin jotenkin pärjää, jos en tätä ehkä vaan festareille ota :D

Eksyimme vielä Selected Femmeen, missä rakastuin päätä pahkaa tähän kaunokaiseen. Muistan nähneeni tämän paidan vaaleanpunaisena toisella bloggarilla, ja ihailleeni tätä, mutta en ikinä harkinnut paitaa vakavissani, sillä en jostain syystä vaan kykene pukemaan päälleni vaaleanpunaista. Nyt kaupassa kuitenkin kökötti niiden vaaleanpunaisten vieressä tämä ihastuttavan kaunista harmaata oleva versio ja olihan sitä sitten sovitettava ja siihen rakastuttava. Olo on se päällä kuin jonkinlaisen ruusupuskan taikka pörhistelevän linnun <3


Ja tässä kävi taas niin kuin minulla aina käy. Yritän pitää shoppaustaukoa ja kun vihdoin uskaltaudun kauppaan, sekoan täysin. Tosin nyt pysyi järki edes jotenkin päässä, ja pystyn kyllä kaikki ostokseni perustelemaan. Lisäksi sekä shortsit, että harmaa paita olivat alennuksessa, joten en loppujen lopuksi polttanut mitään älyttömiä määriä rahaa. Harmi vaan, että tämä reissu ei yhtään lyhentynyt niiden oikeasti tarpeellisten (tai no... tarpellisempien) vaatteiden listaa. Mutta eiköhän niitäkin vielä ehdi etsiskellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti