torstai 11. kesäkuuta 2009

Mustaa Turussa


Lähdettiin pienelle kaupunkilomalle Turkuun kavereiden kanssa ja löydettiin tällaisia ihan mun kokoisia koloja. Päälläni on mustia helppoja luottovaatteita: Camperin kengät jotka ovat aina jalassa kun en ajattele mitään, Roomasta pari vuotta sitten ostettu mekko joka on nykyään jo melkein läpikuultavan ohueksi kulunut koska ennen esiinnyin aina siinä, Zaran jättineule viime syksyltä (lämpöinen ja viihtyisä mutta ah niin tylsä), kummitädin nahkatakki 70-luvulta sekä aina käytössä oleva nahkalaukku niinikää Roomasta. Eikä pidä unohtaa tuota kaulassa olevaa huiviani, se näyttää tavalliselta, mutta on taikahuivi. Se nimittäin tuoksuu joka päivä erilaiselta, joltain oman tuoksuni paremmalta versiolta. Tosin tällä kertaa se ei toiminut ihan niin kuin yleensä.

Minulla on ristiriitainen suhtautuminen mustaan. Yleensä en itse pukeudu kokomustaan tai ylipäänsäkään suuriin määriin mustaa vaikka vaatekaappini aika pitkälle perustuu mustan olemassaoloon. Ihailen aina ihmisiä kokomustissa ja haavailen olevani kokomusta ihminen. Esteenä haaveelleni on kuitenkin se, että silloin kaikki ihanat värikkäät vaatteeni jäisivät käyttämättä ja se, että pukeudun mustaan vain tällaisissa löllöilytilaisuuksissa. Siksi pukeutuessani mustaan tulee aina huolittelematon olo, mitä yleensä olenkin niinä päivinä.

Mutta HMMMM... Ihan melkein jopa tarvitsisin uuden esiintymismekon. Sellaisen, joka päällä on mukava soittaa ja joka päällä näyttää aina hyvältä. Minullahan on n. 10 mustaa mekkoa ja ylipäänsäkin vähän yli 40 mekkoa, mutta voisin jopa ihan oikeasti tarvita tätä juttua.... Hahhahhahhahhahahaha lupa shoppailla mmmmmm. Vaikka periaatteessa se on kielletty. :< Siitä lisää lähipäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti