keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Kesäpäivä Forssassa

Lähdimme viime perjantaina tapaamaan opistokavereita Forssaan. Vietimme loistavan kesäillan ja kävimme uimassa ensin Hanna ja eräs toinen ällössä Loimijoessa joka näkyy joissain kuvissa takana ja myöhemmin illalla myös oikealla uimarannalla. Tässä ensin vähän asukuvaa.

Minulla oli päällä rakastetut Zaran haaremihousuni. Hassua, että aikoinani ajattelin noitakin haaremihousuja hupiostoksena, mutta sitten niitä on tullutkin käytettyä todella paljon. Paita on henkkamaukasta ja kengät ikivanhat. Tämän kesän jälkeen ne lentävät varmaan roskakoriin.



Itselläni taas oli tavoitteena kaksi asiaa: helteenkestävyys ja ei mitään lempivaatteita, koska tiesin kyllä millaiseksi meno tulisi äitymään illemmalla. Päälläni on Nanson salsahame, perustoppi ja työkenkinä käyttämäni sandaalit. Lisäsin äidin vanhan korun, jotta asussa olisi edes jotain ja koska sen on mahdotonta hukkua hyvän kiinnitysmekanismin takia. Olisin kyllä voinut laittaa jotkut vielä vähemmän lempivaatteet, koska nyt tuossa hameessa on painiskelun jäljiltä jotain kahden pesunkaan jälkeen lähtemätöntä paskaa ja toppi täynnä jotain punaisia raitoja. :> Myös alusvaatteet olivat keränneet osansa Loimijoen paskasta, ah voi.

Sitten vähän tunnelmaa:

Oli parasta, kiitti!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti