tiistai 7. heinäkuuta 2009

3 tyylikästä työpäivää

Viime viikolla jouduin luopumaan pyörästä muutamana päivänä syistä, joita muista en. Harmitti maksaa pirullisia hintoja bussilipusta, mutta toisaalta oli ah niin ihanaa nukkua vähän pidempään, ja vieläkin ihanampaa päästä pukeutumaan vähän vapaammin. Helle nyt oli mitä oli, mutta olin joka tapauksessa iloinen näistä asuista.

Toppi on H&M:stä, olen aivan hulluna tuon tapaan laskeutua. Oli kyllä nappi ostos, paita käy about jok'ikisen alaosani kanssa (etenkin korkeavyötäröisten). Hame on samoin henkkamaukasta, sekin todella loistava ostos ollut. Laukku on kirppikseltä ja kengät Spiritstoresta. Noiden kenkien kanssa kävikin vähän ikävästi; juuri kun olin rakastumassa ja ristimässä noita kenkiä kesä-vakkareiksini, ne pettivät minut pahemman kerran. Olin ollut muistelevinani, että nuo kengät ovat hiertäneet aiemmin, mutta ottaen huomioon, että käytin niitä juhannuksena ilman mitään ongelmia, uskottelin itselleni muistini vain reistailevan. En tietenkään tajunnut ottaa huomioon, että juhannuksena käytin myös sukkahousuja, niin ettei näiden tekonahka päässyt suoraan hinkkaamaan ihoani. Niinhän siinä sitten kävi, että paljain jaloin kengät hiersivät niin jumalattomasti. Molempiin jalkoihin ilmestyi n. 10 rakkoa ja käppäily kaupungilla oli puhdasta tuskaa. Kotiin palatessa jouduin lopulta luovuttamaan ja riisumaan nuo pois :(

Mekko on H&M:stä. Jostain syystä jäi miltei ostamatta, mutta Hanna minut sitten onneksi puhui ympäri, sillä onhan tuota tullut jo aika lailla käytettyä. Vyö on ties mistä hankittu, osoittautunut korvaamattomaksi. Nuo kengät ovatkin taannoisen shoppailupäiväni tuotosta (siitä kirjoitan joskus lisää), löydetty Dinskosta.


Vaimarin alkuperää en muista, villatakki on Zarasta ja hattu on Accesorize:sta, myöskin tuon ylempänä mainitun shoppailupäiväni tuotosta. Kengät ovat rakkaat, rakkaat, rakkaat viime syksynä Ziosta hankitut, ja uskollisesti käytetyt. Housut ovat Hannan äidin vanhat, jotka kulkeutuvat Hannan vaatekaapin kautta minulle. Tällä hetkellä toimin vain niiden sijaisvanhemapana, kun Hanna miettii, että löytyisikö hänen vaatekaapistaan sittenkin niille tilaa, mutta todella mielelläni kyllä adoptoisin nämä ihan ikiomiksi, sen verta upea olo minulla oli ne päälläni :)


Huh, ehkä tämä työpukeutuminen alkaa pikku hiljaa sujua :)

3 kommenttia:

  1. Joo, musta tuntuu, että sä adoptoit ne. Ainakin nyt vähäks aikaa, siihen saakka, että tuun sairaan kateelliseksi miten kivalta ne sulla näyttää. Hattu toimii myös hyvin. Eipä mulla kyllä ole oloa niitä nyt pitääkään että moikka housut tällä hetkellä!

    VastaaPoista
  2. Kiireessa kirjotan, muta pakko sanoa, etta rakastan tota vikaa asua!! muutkin on ihania.

    VastaaPoista
  3. Jeh! Kiitti housuista Hannalle ja kehuista jannalle :)

    VastaaPoista