perjantai 3. heinäkuuta 2009

Nerot puhuu hulluille järkeä

Huh, että olenkaan tänään heittänyt kirppikselle vaatteita! Jotain 5 housut, 1 hame, 1 kengät ja jotain 5-6 paitaa. Koska joku kertoi minulle vähän tarinoita terveestä järjestä, ja siitä että ehkä ei kannata omistaa 17 housuja joista monet käyttökelvottomia varsinkaan jos on superhame-ihminen. Minulle jäi siis nyt 12 housut ja ilokseni ne mahtuvat täydellisesti kaappini housukohtaan ja pystyn käyttämään niistä kaikkia paitsi tällä hetkellä yksiä pienennettäviksi meneviä. Mielestäni housuvalikoimani on nyt aika pätevä, sillä omistan 4 farkut (1 niistä leveälahkeiset korkeavyötäröiset), 2 farkkuihin käyttötavaltaan verrattavissa olevat housut, 2 shortsit, 1 caprit ja 3 suorat housut.
No jaarittelut sikseen, sama järjenpuhuja käski laittaa nämä vanhat Zaran shortsini. Nyt kannattaakin käyttää niitä jos vaikka lihon takaisin. Kapea epänahkavyö on hankittu Piecesiltä monta vuotta sitten. Ostin sen hätävaraksi ennen kuin löydän mustan kapean nahkavyön, mutta ei ole löytynyt ja se nyt on hajoamaisillaan. :< Päässä on äidin vanhat lasit 80-luvun alusta, jalassa Camperit mitkäs muutkaan.
Paidasta vähän enemmän. Se on nimittäin rakkausväriäni, ahh. Uffista 2 euron päiviltä. Tajusin juuri vähän aika sitten minkä takia kaapissani oli joskus niin paljon keltaisia käyttämättömiä vaatteita ja miksi ostin niitä silti aina lisää. No: rakastan keltaista, tiettyä keltaista. Mutta ne vaatteet eivät tietenkään olleet sitten sitä oikeaa sävyä. Tässä kökin Espalla, loppupäivästä kävin uimassakin ja kesänössöilin hulluna boing. Vaikka vihaan kesää. Sen lisäksi jätin ostamatta yhden hienon jutun (huom. kylläkin tosi hienon ja ihan mun tyylisen)
H&M:ssä, koska tuli vaan sellanen olo että mitä järkeä kun tosta vaatteiden heittämisestä tuli niin hyvä olo. Joten jee. Menen ensi viikon alusta Tukholmaan, joten jos se sen jälkeen vielä nököttää kaupassa oman kokoisena niin katellaan.

Seuraavaksi yksityiskohtakuvia, toisin sanoen kuvia siitä kun manaan kuvien ottamisen vaikeutta ja sitten tuskastun ja vaivun epätoivoon. :) Mutta paras päivä oli joten koittakaa tekin selvitä näistä ällösäistä. Jos superhellevihaajahanna selviää, niin selviää kuka tahansa!


2 kommenttia:

  1. eilinen helle oli kylla jotain mihin suomalaisia ei ole tarkoitettu! kuolla meinasi kaikki tuntemani. mutta tuo keltaisen savy vaatteissa on kylla ihana ja paidan napit on kivoimmat. naytat hyvalta!

    VastaaPoista
  2. Aika tuskanen olikin päivä kyllä. Kiitti!

    VastaaPoista